O günleri unutmayın!

Şampiyonuk yarışında geri kaldıklarını kabul eden Salih Uçan, "Ancak Fenerbahçe'nin 9 puan geriden gelip şampiyon olduğu günler de unutulmamalı. Her an her şey olabilir" dedi.

SPOR, 06 Mart 2017 Pazartesi, 14:31
O günleri unutmayın!

Salih Uçan, Fenerbahçe Gazetesi'nin 159. Mart sayısına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Roma'ya transfer sürecini anlatan yıldız oyuncu, "Roma'ya gitmem bir projeydi. Walter Sabatini bana onun için bir proje olduğumu söyledi. Mevkiinde Miralem Pjanic var bu oyuncuyu satacağım seni de o onun yerine oynatacağız dedi. Gittiğim sezon PSG, Pjanic için 44 Milyon Euro civarında para teklifi yapmasına rağmen Pjanic, ben bir sene daha Roma'da kalacağım dedi. Kariyerimin en uzun süreli sakatlığını yaşadım. İkinci sezonumda da Pjanic yine kalmak istedi. Neticede istediğim gibi olmadı ve Fenerbahçe'ye döndüm" dedi. Salih kendi oyun kaarakterinin 10 numara olmadığını belirterek, "Karakterimi söyleyeyim; gol atacağım, asist yapacağım ama gidip de kendi ceza sahamızda 18'in üzerinde topu da çıkaracağım. Bu karakter 8 numara karakteridir. Benim kendi düşüncem ben iki ceza sahası oyuncusuyum" ifadeleri kullandı.

Takımdaki forma rekabetini değinen Salih, "Rekabetin olmadığı yerde zaten çok fazla başarıda olmaz. Senin formanı başka bir arkadaş zorlayacak dolayısıyla her zaman hazır olduğunu göstereceksin buda takıma yansır zaten" değerlendirmesi yaptı. Adanaspor, Kasımpaşa maçlarında ve deplasmanlarda çok puanlar kaybettiklerine vurgu yapan Salih, "Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Ama daha oynananacak maçlar var her an her şey olabilir tabii'ki amacımız Avrupa ya gitmek. Ayrıca Fenerbahçe'nin 9 puan geriden gelip şampiyon olduğu günler de unutulmamalı. Ligde Beşiktaş'ı, Vodafone Arena'da Galatasaray'ı da Türk Telekom Arena'da yenmeliyiz. Bunun yanı sıra Türkiye kupasında da yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" ifadeleri kullandı.

BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...
SPOR
Xavi Hernandez, Barcelona'da kaldı
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Xavi Hernandez, kararını değiş...
BURSA
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü ...