Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi maceradan maceraya koşuyor

Son dönemde Mohammed Alsaloussi ile barışmasıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından Burning Man'den kareler paylaştı. İşte Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Burning Man macerasını yansıtan kareler...

MAGAZİN, 06 Eylül 2022 Salı, 16:07
Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi maceradan maceraya koşuyor

Nikah masasına oturmaya hazırlandığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

'ÇOK GÜZEL BİR DENEYİM OLACAK' 

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Aşkları dolu dizgin devam eden ikiliden Subaşı, geçtiğimiz haftalarda yeni imajını bir videoyla göstermişti.Burning Man Festivali'ne katılacağı için saçlarını rengarenk bir şekilde ördüren Subaşı; paylaşımına şu notu yazmıştı:"En sevdiğim şehirlerden biri olan güzel Miami'den merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man'e gidiyorum. Bu, festivale beşinci kez katılışım olacak, ama bu sefer benim için daha özel çünkü Meedo'm ile birlikte gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için daha heyecanlıyım. Hepsi gibi bu da bizim için de çok güzel bir deneyim olacak."

'CIVIL CIVIL OLMUŞ' 

Yeni saçlarını gösterdiği videoyla birlikte geçmiş yıllarda da katıldığı festivalden eski fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı'na, kısa sürede 40 bine yakın beğeni ve 200'den fazla yorum gelmişti.Takipçileri, ünlü isme; "Kendini her şeyin en iyisine layık görüyor ve yaşıyor, helal olsun", "En güzel yine sen olacağın için Meedo senden gözlerini alamayacak" ve "Cıvıl cıvıl olmuş, harika saçlar" gibi mesajlar yazmıştı.

Subaşı ile Alsaloussi, ABD'nin Nevada Çölü'nde düzenlenen geleneksel Burning Man Festivali'ne gitti.

Saçlarını örgü yaptıran Şeyma Subaşı, festivalde sevgilisiyle verdiği pozları sosyal meyda hesabından yayınladı. 32 yaşındaki Subaşı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'BU FESTİVALE BEŞİNCİ KEZ KATILIŞIM OLACAK' 

"En sevdiğim şehirlerden biri olan güzel Miami'den merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man'e gidiyorum. Bu, festivale 5. kez katılışım olacak, ama bu sefer benim için daha özel çünkü Meedo'm ile birlikte gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için daha heyecanlıyım. Hepsi gibi bu da bizim için de çok güzel bir deneyim olacak."

BURSA
Vali Demirtaş'tan jandarma ve polis kursiyerlere moral ziyareti
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yunuseli havalimanına giderek İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait personeli...
BURSA
Bursa'da tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı!
Bursa'da tartıştığı ailesini elinde bıçakla odaya kilitleyerek rehin alan 28 yaşındaki genç, ekip...
BURSA
Polis, 2 şüpheliyi uyuşturucu maddeyle yakaladı
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 şüpheliyi takip eden ekipler, yaptıkları aramada şahısların üzerind...
DÜNYA
İsrail, BM Genel Sekreteri Guterres'i "yalan haber" yaymakla suçladı
İsrail Dışişleri Bakanlığı,Guterres'i hedef alarak, "İstikrarsız ve gergin bir ortamda yalan habe...
GÜNDEM
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
BURSA
Bursa'da iflas eden mobilya firmasının alacaklıları kapıya dayandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde iflas eden koltuk fabrikasının alacaklıları, firmanın mağazasını ve de...