Sevilen Dizi Gönül Dağı'nda Üzecek Karar Geldi!

Başarılı dizi, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmeye devam ediyor. Ayrıca dizinin güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi de oldukça ilgi çekmeyi başarıyor. Peki dizide son gelişmeler neler?

MAGAZİN, 23 Mayıs 2021 Pazar, 19:13
Sevilen Dizi Gönül Dağı'nda Üzecek Karar Geldi!

TRT1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yerini alan Gönül Dağı dizisi, bu sezona damgasını vuran nadir diziler arasında yer alıyor. Başarılı dizi, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmeye devam ediyor. Ayrıca dizinin güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra hikayesi de oldukça ilgi çekmeyi başarıyor. Peki dizide son gelişmeler neler?

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilmekte olan dizi; her Cumartesi TRT1 ekranlarında izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri de oldukça merak ile bekleniyor. Ancak dizi hayranlarını üzecek bir karar ortaya çıktı. Dizi, 29 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanacak olan yeni bölümü ile birlikte ekranlara üç ay kadar bir süre veda edecek. Eylül ayında izleyici karşısında yerini alması beklenen dizinin, ikinci sezonunun da büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Dizinin başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan yerlerini alıyor. Birçok dizi hayranı, hikayeye biraz geç katılmış olan Serdar karakterine de oldukça sevgi besliyor. Diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ile bekleniyor.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ve yaz dizisi olarak ekranlarda yerini alacak Cam Tavanlar isimli dizi ile anlaşan Serdar karekterini canlandıran başarılı ve genç oyuncu Utku Ateş, Gönül Dağı dizisine veda edecek mi merak ediliyor. Dizinin ikinci sezonda Serdar ve Elif aşkını bekleyenler büyük bir şok mu yaşayacak? İşte bu soruların yanıtları izleyici tarafından oldukça merak ile beklenen gelişmeler.

BURSA
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne gastronomi ödülü
Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin sahip olduğu zengin mutfak kültürünü turizme kazandırmak amac...
SPOR
Konyaspor ile Fenerbahçe 46. randevuda
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor ile ligde 46. k...
SİYASET
Rusya, Zelenskiy'i arananlar listesine aldı
Rusya tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in arananlar liste...
GÜNDEM
Dur ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Batman'da polisin "Dur" ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi...
BURSA
Bursa Hayvanat Bahçesi'nde penguen ailesine 2 yeni üye
Bursa Hayvanat Bahçesi'nin en sevimli üyelerinden olan penguen ailesine 2 yeni yavru daha katıldı...
BURSA
Vanspor FK oyuncularından Bursaspor maçında protesto
Bursaspor - Vanspor FK maçında protesto gerçekleştirildi. Konuk ekibin futbolcuları, Esenler Erok...