Salman'ın yoğun mesaisi sürüyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

SİYASET, 31 Ağustos 2017 Perşembe, 16:22
Salman'ın yoğun mesaisi sürüyor

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, görevine başladığı ilk günden bu yana yoğun kabul programlarını sürdürüyor. Salman bu kapsamda , Milletvekili Zekeriya Birkan, İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Saadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, geçmiş dönem il başkanları Cemalettin Torun, Sedat Yalçın, geçmiş dönem milletvekilleri Mehmet Tunçak, Sedat Kızılcıklı ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek yeni dönem projelerini konuştu.
Ziyaretlerde konuşan Salman, il teşkilatında sorumluluğu omuzlayıp, partilerini ve ülkemizi büyük hedeflere taşıyacak olan yolda Bursa'da üzerine düşeni yapacak olan kadrolar kurulurken, AK Parti'nin istişare kültüründen faydalandıklarını belirtti. Her kademeden teşkilat mensupları ile bir araya gelerek fikirlerini aldıklarını söyleyen Salman, "Çok değerli arkadaşlarımız, yönetimimizde yer almak için başvurularını sunuyorlar. Yoğun bir teveccüh var. Bu da teşkilatlarımızın gücünü ve birlikteliğini göstermesi açısından sevindirici. İnşallah hep birlikte en doğru kararları alarak, ülkemizi 2023, 2053, 2071 gibi büyük ve uzun vadeli hedeflere taşıyacak yolda partimize ve ülkemize destek adına elinden gelen her şeyi yapacak kadroları kuracağız" dedi.
Salman yarın başlayacak olan Kurban Bayramı'na da değinerek, Kurban Bayramı'nın Bursamıza, ülkemizde ve tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini diledi. Salman, 02.09.2017 Cumartesi (Bayramın 2. Günü) Saat: 14.00'te Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, her kademeden teşkilat mensuplarının katılımları ile gerçekleşecek olan il başkanlığı bayramlaşma programına tüm Bursa halkını davet etti.

GÜNDEM
Resmi gazetede yayımlandı! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmi Gazete...
SİYASET
Türkiye ve Yunanistan arasındaki "Pozitif Gündem" toplantısı İstanbul'da gerçekleşecek
Türkiye ve Yunanistan arasında, 26 Nisan'da İstanbul'da 2021 yılında başlayan "Pozitif Gündem" gi...
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...