Le Guen: "Tarzımız var ve iyiye gidiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Antalyaspor'a karşı aldıkları farklı galibiyete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kazanmak güzel, bu şekilde kazanmak daha da güzel. Bir tarz geliştirdik ve git gide iyiye götürüyoruz. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için daha çok çalışmalıyız" dedi. 

BURSASPOR, 29 Ekim 2017 Pazar, 19:17
Le Guen: "Tarzımız var ve iyiye gidiyoruz"

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Çok mutluyum galibiyetten ve oynama biçimimizden. Bugün milli bir bayram. Onun için de özel oldu. Kazanmak güzel, bu şekilde kazanmak daha da güzel. Stadyumdaki insanların mutlu ayrılması beni çok mutlu ediyor. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için daha çok çalışmalıyız. Bir tarz geliştirdik ve git gide iyiye götürüyoruz ama ileriye götürmemiz gereken noktalar var" dedi.

"Antalyaspor ile 1 ay sonra yerine bugün oynamayı tercih ederdim"
Farklı galibiyetin kendileri için güzel bir sürpriz olduğunu dile getiren Le Guen, "Antalyaspor ile 1 ay sonra oynamak yerine bugün oynamayı tercih ederdim. Leonardo'nun varlığı ve bazı oyuncuların varlığıyla onların 1 ay sonra rakipler için çok tehlikeli olacağını şimdiden gözlemleyebiliyorum. Bizim için güzel bir sürpriz oldu. Hedefleri konuşmak için henüz erken. Kanatlarda Aziz'in ve Barış'ın performansından memnunum. Ertuğrul'u da buna ekleyebilirim. Ben ilk yarıdan gerçekten çok memnun ayrıldım. Çok az pozisyon, hatta hiç pozisyon vermedik. Harun hiç kurtarış yapmak zorunda kalmadı. Şimdi bunun devamlılığını sağlamamız gerekecek" şeklinde konuştu.

Leonardo Araujo: "Ağır bir skor" 

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, Bursaspor'a karşı ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Kırmızı kart bence ağır oldu. Gol yiyene kadar iyi oynamaya çalıştık. 4-0 gibi ağır bir skorla sahadan ayrıldık" dedi.
Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Antalyaspor, sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, "Ağır bir skor. Üzücü bir gün. Gol yiyene kadar iyi oynama çalıştık. Pozisyonlar da bulduk. Kırmızı kart pozisyonunu izlemedim ama bence ağır bir karardı. Sahadan gördüğüm kadarıyla yaptığı faulden sonraki kırmızı kart ağır oldu. İkinci yarıya iyi başlayamadık ve toparlanamadık. 4-0'lık ağır bir skorla maalesef sahadan ayrıldık" dedi.

"Benim için üzücü onun için mutlu bir gün"
Bir soru üzerine, Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ile 20 sene önce birlikte oynadıklarını hatırlatan Araujo, "Takım arkadaşımla farklı takımlarda karşılaşmamız güzel bir duygu. Benim için üzücü onun için mutlu bir gün. Türk futbolunda takımların risk aldığını görüyorum. Maçta her an her şey olabiliyor. hızlı oyuncularla kontra atak yapmaya çalışan takımları görüyorum" diye konuştu.

EĞİTİM
Yeni müfredat taslağı hazırlandı
Milli Eğitim Bakanlığınca tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maari...
DÜNYA
Macron: "Avrupa'mız ölümlüdür ve ölebilir"
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa'nın "güvenilir" bir savunma stratejisi oluşturması g...
GÜNDEM
Nihal Candan tahliye edildi
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutukl...
BURSA
Bursa Erkek Liseli iş insanları bir araya geldi
Bursa Erkek Lisesi Mezunu İş İnsanları Platformu 2. İcra Kurulu Toplantısında bir araya geldi.
BURSA
Bursa'da çöp konteynerlerinin içinde ayıya ait et parçaları bulundu
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde çöp konteynerlerinin içinde ayıya ait et parçaları bulundu.
BURSA
Bursa'da otomobil taklalar atarak tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Bursa'nın Karacabey ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü kaza yaptı. Takl...