Hülya Avşar'ın o dizisi final mi yapacak?

Masumiyet dizisi yeni bölümü ile birlikte bu akşam ekranlarda yerini alacak. Dizinin akıbeti bu akşam yayınlanacak olan bölüme bağlı durumda.

MAGAZİN, 06 Mayıs 2021 Perşembe, 10:23
Hülya Avşar'ın o dizisi final mi yapacak?

Masumiyet dizisi yeni bölümü ile birlikte bu akşam ekranlarda yerini alacak. Dizinin akıbeti bu akşam yayınlanacak olan bölüme bağlı durumda.

Fox TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Masumiyet dizisi; 11. yeni bölümü ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanmakta. Dizinin başrollerinde;

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ yer almakta. Ayrıca dizi kadrosunda; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi genç oyuncular da yerlerini almakta.

Dizi, hikayesi ile ilk bölümlerinde oldukça ilgi çekmeye başlamıştı. Ancak sonrasında rakipleri olan Kuruluş Osman ve Sadakatsiz, Masumiyet'in reytinglerini çok etkiledi. Ancak geçtiğimiz hafta Sadakatsiz dizisinin ekran karşısında yerini almamış olması, Masumiyet'e reytinglerde yarayan bir durum oldu. 

Masumiyet'te Reytingler!

Gold Film imzası bulunmakta olan dizi, önceki hafta totalde yedinci (7) sırada yerini almıştı. Ancak reytingi ortalamanın üzerinde çıktı. AB ve ABC1 kategorilerinde diziden beklenmeyen bir çıkış geldi. AB'de günü ikinci (2) sırada tamamladı.

Dizi, ABC1 grubunda ise üçüncü (3) sırada yerini aldı. Bu başarılar sevindiren gelişmeler olmuştu. Fakat Sadakatsiz'in bu hafta yeni bölümünün yayınlanması ile birlikte dizinin reytingleri tekrardan düşmeye başladı.

Masumiyet'te yaşanan bu reyting sorunları; diziyi de tehlikeye sokan bir durum. Bugün Masumiyet dizisi için kritik bir gün. Dizinin final yapıp yapmayacağı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün reyting sonuçlarına bağlı. Masumiyet dizisi hakkında kanal, bugünkü bölüme göre kararını verecek. Reytingler yine düşük seviyelerde gelirse; dizi hakkında final kararı verilecek. Masumiyet dizisinin 11. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaynak: Medyabaşkent

BURSA
Bursa'da ani fren yapan kamyon kazaya sebep oldu!
İznik-Yenişehir yolunda ani fren yapan kamyona 2 araç çarptı. Kaza sonucu 1 kişi yaralandı.
BURSA
Bursa Valisi'nden Başkan Bozbey'e ziyaret
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e ziyaretler sürüyor.
BURSA
Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti
Bursa'da bir anda etkisini gösteren sağanak yağış hayatı felç etti. Bazı yerlerde araçlar ilerlem...
EĞİTİM
KPSS başvuruları başladı
Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı oturumlarının ge...
BURSA
Osmangazi çağrı merkezi 24 saat hizmette
Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 24 saat hizmet veren ça...
BURSA
Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarının hızla yükselmesi endüstriyel yemek sektörünün tepkisine sebep ol...