Hasan Arat: "Yeni teknik direktör kısa sürede açıklanacaktır"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, birçok teknik direktörle görüştüklerini söyleyerek, "Bunlar çok kısa süre içerisinde açıklanacaktır. Bunu bizlerden duyacaksınız. Çok uzun bir süreç olmayacak" dedi.

SPOR, 25 Aralık 2023 Pazartesi, 16:35
Hasan Arat: "Yeni teknik direktör kısa sürede açıklanacaktır"

Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'ne katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şehit ailelerine başsağlığı diyerek sözlerine başlayan Başkan Arat, "Öncelikle şehitlerimiz var. Ailelerinin başı sağ olsun. Fevkalade üzgünüz.

Vatanımızın başı sağ olsun. Ayrıca bugün Hatayspor ile önemli ve manevi anlamı büyük bir maça çıkacağız. Bu vesile ile deprem felaketi bizim için çok büyük bir üzüntü. Tekrar hayatlarını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Tedavi görmekte olan yaralılarımıza da şifalar diliyorum. Hatayspor müsabakasına 100. yıl formamız ile çıkacağız. Şehitlerimizi anmak için de siyah bant takacağız. Hazırladığımız pankartlar ile de acımızı paylaşacağız" diye konuştu.

Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü de aktaran Hasan Arat, "Bizim kendi ifadelerimizde yer almayan haberlere çok fazla itibar edilmememi gerekiyor. Teknik direktör konusunda medya kendi belirlediği seçenekler hakkında görüş belirtiyor tabii ki. Görüştüğümüz hocalar var. Bunlar çok kısa süre içerisinde açıklanacaktır. Bunu bizlerden duyacaksınız. Çok uzun bir süreç olmayacak" şeklinde konuştu.

"Rıza hocamız bizim kıymetlimizdir"

Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay hakkında ise Başkan Arat, "Rıza hocamız bizim kıymetlimizdir. Beşiktaş'ın unutulmaz ve efsane kaptanıdır. Beşiktaş Kulübü, Rıza hocayı tartışmaz. Gönlümüzdeki yeri her zaman başkadır. Yaşanılan ayrılık profesyonel bir ayrılıktır. Rıza hoca ile olan ayrılığımızın gönülde olması mümkün değildir. Bunu geçici bir ayrılık olarak düşünmek daha doğru olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Camiamızın sıkıntılı günleri geçicidir"

Teknik direktörün belirlenmesiyle birlikte kadro dışı kalan oyuncuların ve takımın transfer sürecinin belirleneceğine de vurgu yapan Başkan Arat, "Futbolcu transferleri de aynı teknik direktör gibi gündemimizde. Transfer döneminde hepsini bizden duyacaksınız. Her şeyden önce camiamızın önemli sakatlıkları bulunmakta. Camiamızın sıkıntılı günleri geçicidir. Öncelikle bu sakat oyuncularımızı bu arada iyileştirme sürecimiz olacak. Antrenörümüzün belirlenmesiyle oyuncularımızın akıbeti ve takımımızın izleyeceği yol da kısa süre içerisinde netlik kazanacak. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu bu geçici sıkıntılı dönem sona erecektir. Beşiktaş camiası bu sıkıntıların üstesinden gelecek güçte bir kulüptür. Kadro dışı kalan sporcular bizim kontratlı oyuncularımız. Yeni hocamız kendileri hakkında kararını verecektir. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın takım için önemli çalışmaları var. Antrenörümüzün göreve başlaması ile bu süreç ivedilikle atlatılacaktır" değerlendirmesini yaptı.

BURSA
Bursa'da önce zile bastı, kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu.
Bursa'da boşanma aşamasında olan eşinin kaldığı eve gelen koca, üst üste bastığı zile rağmen kapı...
BURSA
Bursa'da 'huzur' denetimi hız kesmedi: 5 şüpheli yakalandı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik uygulama yapt...
BURSA
Bursa'da kazaya karışınca 1.41 alkollü olduğu ortaya çıktı
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde zincirleme kazada alkollü olduğu anlaşılan ortadaki sürücü, kaçmaya...
BURSA
Kafa kafaya çarpışan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 11 gün önce 2 motosiklet kafa kafaya çarpışması sonucu ağır yaralanan ...
BURSA
Bursa'da eşi boşanmak isteyince evi ateşe verdi
Bursa'da boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe veren koca, eşini arayarak 'evin yanıyor git kur...
EKONOMİ
Dünya pazarında Türk Kuruyemişi ve kuru meyve tercihi yükseliyor
3 kıtada yer alan 30 farklı ülkeye Türkiye'den kuruyemiş ve organik ürünler ihraç ediliyor. Kuru ...