Başkan Dündar'a sazlı sözlü karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi ilçesinde hatırını sormadık insan bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Emek'te sazlı sözlü konserle karşılandı.

BURSA, 27 Şubat 2024 Salı, 14:41
Başkan Dündar'a sazlı sözlü karşılama

Osmangazi'ye kazandırdığı dev eserlerle Bursa'da bir ilki yaşatıp 4. defa aday gösterilen Başkan Dündar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterisi ve ilgiyle karşılanıyor. Yeni dönemde destek istemek ve yapacağı yeni vizyon projelerini anlatmak üzere gittiği Emek Adnan Menderes Mahallesini sokak sokak gezen Dündar, vatandaşların ilgi ve desteğinden yollarda yürümekte zorluk çekti. Vatandaşların ziyaret esnasında önünü sık sık keserek hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarıştığı Başkan Dündar, yaptığı ziyarette büyük bir sürprizle de karşılaştı. Emek Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Naci Özbay, başkanı mahallesine yaptırdığı Şehit Yusuf Tüfekçi Parkında sazıyla karşılayarak mini bir konser verdi. Muhtar Naci Özbay, en beğenilen türküleri Başkan Dündar için söylerken vatandaşlarda tempo tutup bol bol alkışladı.

Osmangazi'ye hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Mustafa Dündar, "Bu zamana kadar Osmangazi'ye büyük eserler kazandırdık. Yeni dönemde daha büyük eserler kazandırmak için sizlerden destek istiyoruz. Biz şehrimizi, ilçemizi çok seviyoruz. Bu ilçeye hizmet etmekten, eserler kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Görüyoruz ki Emek Adnan Menderes Mahallesi, 31 Mart'ta bize destek verecek. Bizde yeni dönemde daha güzel eserler kazandırmak için var gücümüzle çalışıp aldığımız desteğin karşılığını vermeye çalışacağız" dedi.

EKONOMİ
Borsa İstanbul'da tarihi zirve
Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 10.000 puanı aşarak tarihin en yüksek seviyesini gördü.
GÜNDEM
Vincent Van Gogh'un eserinde yer alan 'tavus kelebeği' görüldü
Ünlü ressam Vincent Van Gogh'un eserine ilham olan, Avrupa'nın en büyük kelebek türü olan "tavus ...
GÜNDEM
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiy...
BURSA
Bursa'da çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 ad...
BURSA
Bursa'da üretilen kabak çiftçinin yüzünü güldürdü
Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi'nde mevsim ilk kabaklarının kilosu 15 liradan alıcı buldu.
SPOR
RAMS Başakşehir, Avrupa potasında
Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın da Fenerbahç...