Ali Ay: "Çalışmalarıma bugün itibariyle son verdim"

Bursaspor'da yeniden başkan adayı olmak için girişimlerde bulunan Ali Ay, son yaptığı açıklamada bu kararından vazgeçtiğini söyledi. Ay, "Mevcut başkanın ısrarla devam edecekleri yönündeki net kararını duyduktan sonra çalışmalarıma bugün itibarıyla son vermiş bulunmaktayım" dedi.

BURSASPOR, 29 Temmuz 2023 Cumartesi, 09:25
Ali Ay: "Çalışmalarıma bugün itibariyle son verdim"

Ali Ay'ın yaptığı açıklama şu şekilde: "Değerli Bursasporlular, bugün Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Sayın Galip Sakder'in daveti üzerine Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Günay ile bir araya geldik. Sayın Sakder ve Günay ile camiamızda yaşanan kaosun son bulması adına yapılan ve yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, mevcut başkana özelikle yeniden genel kurul kararı alıp almayacaklarını sordum.

Sayın Günay, yönetim kurulu olarak görevlerinin başında bulunduklarını ve kesinlikle gündemlerinde genel kurul kararının bulunmadığını hem tarafıma hem de Sayın Sakder'e net dille ifade etti. Günay'ın görüşmede ayrıca Bursaspor Kulübü'nde önceki dönemlerde görev alan yönetim kurullarıyla alakalı yasal süreç başlattıklarını ve bu süreci devam ettireceklerini söylemesi üzerine ben de kendisine "Ben dahil herkesle ilgili ne yapman gerekiyorsa yapabilirsin" karşılığını verdim.

Sonuç olarak daha önceki açıklamalarımda üzerine basa basa belirttiğim gibi kaos ortamı kulübümüze zarar veriyor. Ben de Bursaspor camiasında kaosun bir parçası olmak istemiyorum. Mevcut yönetim kurulunun olası genel kurul kararı alması halinde göreve talip olduğumu belirtmiş ve akabinde gerekli hazırlıklara başlamıştım.

Bursaspor'umuzu yeniden eski günlerine döndürmek adına yaptığımız çalışmalar devam ederken mevcut başkanın ısrarla devam edecekleri yönündeki net kararını duyduktan sonra bu çalışmalara da bugün itibariyle son vermiş bulunmaktayım. Camiamızın değerli paydaşlarının bilmelerini isterim ki; açıklamamdan bugüne kadar elimden gelen tüm gayreti gösterdim. Bir Bursaspor sevdalısı olarak bundan sonraki süreçleri de yakından takip edeceğimi bilgilerinize sunarım."

BURSA
Bursa'da önce zile bastı, kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu.
Bursa'da boşanma aşamasında olan eşinin kaldığı eve gelen koca, üst üste bastığı zile rağmen kapı...
BURSA
Bursa'da 'huzur' denetimi hız kesmedi: 5 şüpheli yakalandı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik uygulama yapt...
BURSA
Bursa'da kazaya karışınca 1.41 alkollü olduğu ortaya çıktı
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde zincirleme kazada alkollü olduğu anlaşılan ortadaki sürücü, kaçmaya...
BURSA
Kafa kafaya çarpışan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 11 gün önce 2 motosiklet kafa kafaya çarpışması sonucu ağır yaralanan ...
BURSA
Bursa'da eşi boşanmak isteyince evi ateşe verdi
Bursa'da boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe veren koca, eşini arayarak 'evin yanıyor git kur...
EKONOMİ
Dünya pazarında Türk Kuruyemişi ve kuru meyve tercihi yükseliyor
3 kıtada yer alan 30 farklı ülkeye Türkiye'den kuruyemiş ve organik ürünler ihraç ediliyor. Kuru ...