YKS Türkiye Üçüncüsü Şahinkayalı

3,5 milyondan fazla adayın katılımıyla 17- 18 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Yükseköğretim Kurumu Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Resmi sonuçlara göre Bursa'dan Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları öğrencisi NEHİR ŞEVİK Y-EA alanında Türkiye üçüncüsü oldu.

EĞİTİM, 20 Temmuz 2023 Perşembe, 17:05
YKS Türkiye Üçüncüsü Şahinkayalı

Bursa'nın başarılı okulları arasında yer alan Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları, 2023 YKS resmi sonuçlarına göre hem Türkiye üçüncüsü öğrencisi hem de ilk 1000'e giren 42 derecesi ile büyük gurur yaşıyor.

Şahinkaya'nın başarı geleneği sürüyor

Yüksek akademik başarı düzeyine sahip Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları'nın Academy kampüs ve Hexagon kampüsünde eğitim alan lise öğrencileri, sınavlara yıl boyunca büyük bir disiplin ve çalışma planı ile hazırlanıyorlar.

Kurumun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Oğuzhan Şahinkaya sundukları eğitim programından ve akademik kadrolarından son derece emin olduklarının altını çizerek öğrenciler için yapılan yatırımın büyük başarılar ile geri dönmesinin hem aileleri hem de kendilerini gururlandırdıklarını söyledi. Oğuzhan Şahinkaya, her yıl YKS sonuçları açıklandığında üstün başarılar elde ederek öğrencilerinin seçkin okullara ve tercih edilen meslek programlarına yerleştirmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.

Şahinkaya'da öğrenciler yıl boyunca zaman kullanımı planlamaları ve akademik açıdan kendilerini ölçmeleri adına haftalık olarak düzenlenen TYT-AYT, branş tarama, haftalık değerlendirme, özel mini TYT-AYT olmak üzere toplamda 200 deneme sınavı ile YKS'ye hazırlanıyorlar.

10 Kişilik Özel Sınıflar

10 kişilik özel sınıf sistemi ile butik eğitimin sunulduğu kampüslerde öğrenciler, Ödev Kolaylama ve Akademik Destek programı ile ihtiyaç duydukları konularda ortalama 350 saat bireysel ders alıyorlar. Ayrıca öğrenciler, sınav çalışmalarını kampüslerinde okul saatinden sonra gönüllü olarak katıldıkları Gece Kuşu programıyla da destekleniyor.

Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları'ndan bugüne kadar mezun olan 3 bin öğrenci Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi gibi Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine yerleşerek 1040'ı mühendis, 352'si doktor, 344'ü iktisatçı, 200'ü hukukçu, 152'si mimar ve 81'i eczacı olmak üzere prestijli okullar ve mesleklerde kariyer yolculuğuna çıkmayı başardı.

SPOR
Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçildi
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
BURSA
Gemlik'te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı
Gemlik Belediyesi'nin seyyar satıcı ve kaldırım işgaliyle ilgili mücadelesi aralıksız sürüyor. Ka...
BURSA
Bursa'da hafif ticari aracın çarptığı çocuk metrelerce havaya uçtu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı çocuk, metrelerce havaya uçtu. Kaza anı s...
BURSA
Bursa'da yıllardır hurdadaydı, 1938 model otobüsün son hali göz kamaştırdı
Bursa'da yaşayan Akman ailesi, kendi kurdukları işletmesinde 50 yıldır otobüs tamir ediyor. Müşte...
SPOR
Aziz Yıldırım 6 yıl sonra Fenerbahçe tesislerinde
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu seçimine katılan sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, ...
DÜNYA
Gazze'de can kaybı 34 bin 356'ya yükseldi
İsrail'in 204 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenlerin sayısı 34 b...