Vali Küçük Uludağ'ın zirvesine imzayı attı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan yaz ve kış turizminin 12 ay misafirlerine kucak açtığı, Uludağ'ın en yüksek noktası olan 2 bin 543 rakımlı büyük zirveye doğa yürüyüşü yaptı.

BURSA, 24 Temmuz 2017 Pazartesi, 15:26
Vali Küçük Uludağ'ın zirvesine imzayı attı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Pazar günü Uludağ'ın zirvesine bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak adına sıkça doğa yürüyüşlerine çıkan, Vali Küçük 2 bin 543 metre yükseklikteki Uludağ'ın zirvesine imzasını attı.
Zirveye yapılan keyifli ve uzun bir yürüyüşün ardından duygularını dile getiren Vali Küçük;'' Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Bursa'da göreve başlayalı bir yılı geçti. Her fırsatta tarih ve doğa zengini Bursa'yı gezip görerek daha iyi tanıdım. Bursa dendiğinde akla ilk gelen kış turizminin gözbebeği Uludağ olmuştur. Ama bu doğa yürüyüşümüzde gördük ki Uludağ sadece kışın değil yazın da birçok aktiviteye ev sahipliği yapmaktadır. Zirveye yürüyüşümüz esnasında kampçılarla, her yaştan trekking yürüyüşü yapan gruplarla karşılaştık. Tatil dendiğinde artık sadece insanların aklına deniz, kum değil; doğa ile iç içe bir yaşamın yer aldığı doğa sporları da gelmektedir. Bu mutluluk verici bir durum. Bunun için ısrarla 4 mevsim Uludağ diyoruz. Dünyanın her yerinden misafirlerimizi bekliyoruz. ''dedi.
Marmara bölgesinin en yüksek dağı olan Uludağ'ın zirvesine yaklaşık beş saatlik uzun ve yorucu bir doğa yürüyüşü ile ulaşan Vali Küçük'e, bu zorlu doğa yürüyüşünde Osmangazi İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kamu Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Salih Albayrak ve trekking yürüşü yapan vatandaşlar eşlik etti.

EĞİTİM
KPSS başvuruları başladı
Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı oturumlarının ge...
BURSA
Osmangazi çağrı merkezi 24 saat hizmette
Osmangazi Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 24 saat hizmet veren ça...
BURSA
Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki
Kırmızı ve beyaz et fiyatlarının hızla yükselmesi endüstriyel yemek sektörünün tepkisine sebep ol...
BURSA
Bursa'da silahlı kavganın sebebi ortaya çıktı...6 şüpheli 4 silahla yakalandı
Bursa'da aralarında daha önceden husumet bulunan taraflar arasında çıkan silahlı kavgada birbirle...
TEKNOLOJİ
Çin Ay'ın karanlık yüzüne uzay aracı gönderdi
Çin, Ay'ın karanlık yüzünden örnek toplamak üzere Chang'e-6 keşif aracını uzaya gönderdi.
BURSA
Yıldırım'da temizlik seferberliği
Yıldırım Belediyesi 'Daha Temiz Bir Yıldırım' için çalışmalarını sürdürüyor.