Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan örnek proje
2014.12.25 13:12
Son Güncellenme: 2014.12.25 13:12
-
BURSA
Balat Lions Kulübü, geliri cezaevinde doğup büyüyen çocuklara yardım olarak aktarılacak yılbaşı kutlama organizasyonu düzenledi. Türkiye’de ilk defa bir cezaevine Balat Lions Kulübü ve Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği işbirliğiyle bisiklet hediye edilirken, cezaevine yaptırılacak oyun odası için de çalışmalara başlandı.
Kükürtlü Şey Pub’da gerçekleştirilen organizasyonda Balat Lions Kulübü Başkanı Oral Özeken ve yönetiminin yanı sıra, 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüp başkanları ve üyeleri yer aldı.
Geceye katılım sağlayan Lionlar bilgisayardan televizyona, bilgisayar oyunlarından bisiklete kadar birçok eşyayı, cezaevine yaptırılacak oyun odasında kullanılmak üzere bağışladılar.
Organizasyonun anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulunan Balat Lions Kulübü Başkanı Oral Özeken, geceye gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, cezaevine yaptırılacak oyun odası için bağışta bulunan ve geceye katılarak katkı koyan herkese teşekkür etti.