Sınav Okulları'nda mezuniyet coşkusu

Bursa Sınav Eğitim Kurumları'nda eğitim gören Lise son sınıf öğrencileri Mudanya Üniversitesinde düzenlenen muhteşem bir törenle mezun oldu. Öğrenciler, tören sonrası EYPIO konseri ile doyasıya eğlendi

MAGAZİN, 02 Haziran 2023 Cuma, 14:17
Sınav Okulları'nda mezuniyet coşkusu

Bursa Sınav Eğitim Kurumları'nın 9 kampüsünde eğitim gören Lise son sınıf öğrencileri düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Mudanya Üniversitesi Çağrışan kampüsünde düzenlenen törene öğrenciler, aileleri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Müzik öğretmenlerinin dinletisi ile başlayan törende konuşan Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerken, aileleri de tebrik etti. Bingöl, "Sınav Eğitim Kurumları olarak Bursa'da özel okulculuğun amiral gemisiyiz. Bunu da çok çalışmaya, disipline ve her şeyden önemlisi kaliteye borçluyuz. Geçen yıla kadar 3 yaşındaki bir çocuğu Çocuk Üniversitemize alıyor daha sonra ilkokul ve kolejlerimizde okutuyor ve 17-18 yaşında mezun ediyorduk. Artık şu anda kampüsünde bulunduğunuz Mudanya Üniversitesi ile bu da değişti. 3 yaşında okullarımızdan içeri giren öğrencimiz 22 yaşında üniversite mezunu olarak çıkacak. Üniversite kurmak en büyük hayalimizdi. Allah nasip etti ve bu hayalimizi de gerçekleştirdik. Bursa'nın ilk ve tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesini kurduk. Her yıl üzerine koyarak gelişeceğiz ve Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasına gireceğiz. Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. İnanıyorum ki, sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Bilim ve teknolojik gelişmeleri izleyecek, o gelişmeleri öğrenerek milletimizin değerli evlatlarına hizmet olarak sunacaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Yaşasın eğitim" diye konuştu.

Bursa Sınav Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nihat Bingölbalı da, öğrencileri kutlarken, velilerden de çocuklarına her zaman destek olmalarını istedi.

Mezun olan öğrencilerin sahneye davet edildiği tören, kampüs birincilerine plaket verilmesi ve kep atma ile sona erdi. Törenin ardından rapçi EYPIO sahne aldı. Öğrenciler mezun olmanın verdiği mutluluk ile gönüllerince eğlendi.

BURSA
Nilüfer'de Frankofon Film Festivali başladı
Nilüfer Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Frankofon Film Festivali, Kanad...
SPOR
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray Spor Kulübü, olağan seçimli genel kurul toplantısının 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10...
GÜNDEM
Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı!
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek ke...
GÜNDEM
Husumetlisini günlerce takip edip pusuya yattı: Minibüse bindiği esnada silahla vurdu
Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir şahıs, husumetli olduğu şahsı günlerce takip ederek pusuya y...
BURSA
Bursa'da düğün konvoyunda zincirleme kaza
Bursa'da düğün konvoyunda 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
DÜNYA
Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesin...