2017.12.01 17:50 Son Güncellenme: 2017.12.01 17:50 - EKONOMİ
Sarar'ın yeni mağaza açılışı vesilesi ile Bursa'ya gelen Sarar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar: "Memlekete, millete, beşeriyete faydalı olmak için çalışıyoruz" dedi.
Türkiye genelinde 200'ün üzerinde mağazaları olduğunu belirten Cemalettin Sarar "Bursa'yı çok sevdiğimiz için 9. Mağazamızı açtık inşallah bereketli olur. Bursalı hemşerilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma kaliteli hizmet vermek, kaliteli ürün sunmak için mücadele veriyoruz" dedi.
BİR DÜNYA MARKASI
Dünya çapında 150'nin üzerinde mağazası olan ve 5 kıtada hizmet veren Sarar, Avrupa, ABD, Rusya, Mısır, Türki Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri'nde gerek konsept mağazaları gerekse satış noktaları ile geniş bir satış ağına sahip olduğunu belirten Cemalettin Sarar: "Ülkemize döviz kazandırıyoruz. Memlekete, millete, beşeriyete faydalı olmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

%90 KADIN İSTİHDAMI
Türkiye'de beş büyük üretim fabrikası bulunan Sarar'da 5000'in üzerinde çalışanı olduğunu söyleyen Cemalettin Sarar bunların %90'lık kısmını kadınların oluşturduğunu söyleyerek kadın istihdamına olan katkılarını vurguladı.

SAREV'İN İHRACATI ARTACAK
2017'de verimli bir yıl geçirdiklerini belirten Cemalettin Sarar 2018 yılından beklentilerinin daha yüksek olduğunu söyleyerek Sarar'ın ev tekstili markası olan Sarev'in başarılarından bahsederek sahip oldukları giyim bağlantıları, ev tekstili bağlantıları ile Sarev'in ihracatını arttırarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.