Şahinkaya yaz okulu başlıyor

Şahinkaya Yaz Okulu, hem tam gün hem de esnek katılım özgürlüğü sunan programıyla kendini keşfetmek isteyen öğrencilerini bekliyor.

EĞİTİM, 02 Haziran 2023 Cuma, 14:57
Şahinkaya yaz okulu başlıyor

Akademik başarıları ile adından söz ettiren, Bursa'nın önde gelen özel eğitim kurumlarından Şahinkaya'da okulların yaz tatiline girmesine sayılı günler kala yaz dönemi için hazırlıklar başladı. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 16 Haziran'da sona erecek olması nedeniyle Şahinkaya Özel Eğitim Kurumları'nda Yaz Okulları için ön kayıt sürecinin başladığı duyuruldu.

Kişiselleştirilmiş program imkanı

Şahinkaya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Dilay Şahinkaya örgün öğretim döneminde çocukların müfredata uygun şekilde ilerlediklerini belirterek Şahinkaya Yaz Okulu'nun öğrencilere "istedikleri alana özgürce odaklanma" fırsatı sunduğunu vurguladı. "Şahinkaya'da yaz, seçim zamanı ve özgürlük demek. Çocuklarımız yıl içerisinde belirli bir programa uymak durumunda kalıyorlar. Yaz programımızın öznesi, kendi seçimlerini ve yeteneklerini yönetebilen çocuklar olacak. Kalıpların olmadığı yaz okulu programımızda çocuklarımız becerilerini, yeteneklerini yeni bir ortamda ve yeni bir sosyal çevre ile geliştirme şansı elde edecek. Skola kampüsümüzde yer alan Arena spor kompleksimizin kapıları, hem tam gün programına katılmak hem de var olan programda kişisel tercihlerine göre esnek bir çalışma sistemi oluşturmak isteyen çocuklarımız için açılacak" şeklinde konuştu.

İlk dönem 3 Temmuz'da başlıyor

Son kayıt tarihinin 10 Haziran olduğunu belirten Dilay Şahinkaya, özel eğitim kurumları içerisinde Türkiye çapında en kapsamlı spor alanları ve atölyelere sahip olduklarının altını çizdi. Hafta içi beş tam günü kapsayan yaz okullarında her biri iki hafta sürecek toplam dört dönem olacağını belirten Şahinkaya, ilk dönemin 3 Temmuz'da başlayacağını ifade etti.

Yapılan açıklamaya göre 5-13 yaş grubu için düzenlenen yaz okulunda; jimnastik, voleybol, futbol, yüzme, basketbol, yoga, resim, müzik, drama, kodlama ve İngilizce branşlarında verilecek eğitimlerle çocukların hem eğlendikleri hem de kendilerini geliştirebilecekleri özgür bir yaz tatili geçireceği belirtildi.

GÜNDEM
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA
Wizz Air, insan dışkısından üretilen jet yakıtı için 1 milyar dolarlık anlaşma imzaladı
Macar havayolu şirketi Wizz Air, insan dışkısından üretilen sürdürülebilir jet yakıtı satın almak...
EKONOMİ
Tarım ve balıkçılık sektöründe üreticiye destek başvuruları başladı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı içi...
BURSA
Bursalılar türkülerle coştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ayı solo ...
EKONOMİ
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: "Hata lüksümüz yok"
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu T...