O röportaj ders oldu!
2014.12.23 15:54
Son Güncellenme: 2014.12.23 15:54
-
MAGAZİN
Bir profesör, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı söyleşiyi, öğrencilerine psikoloji dersi olarak okutacak.
Haliç Üniversitesi'nde Psikopatoloji dersi veren Prof. Dr. Özkan Pektaş, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı söyleşiyi, öğrencilerine psikoloji dersi olarak okutma kararı aldı.
AKADEMİK ÇEVRELERİNDE DİKKATİNİ ÇEKTİ
Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı olay röportajla sadece gazete manşetlerini süslemekle kalmadı, akademik çevrelerin de ilgisini çekmeyi başardı.
PSİKOPATOLOJİ
Haliç Üniversitesi'nde Psikopatoloji dersi veren Prof. Dr. Özkan Pektaş, ünlü çiftin sekiz yıllık evliliklerini masaya yatırdıkları söyleşiyi, derslerinde öğrencilerine okutma kararı aldı.
MEDENİ OLMAK
Prof. Pektaş, söyleşiyi; medeni olmak, her şeye rağmen uyuşmak, ilkel dürtülere engel olmak, çocukları önemsemek, insan olmak ve öfke duymamak gibi konulara örnek gösterecek.