2026.04.20 17:18 Son Güncellenme: 2026.04.20 18:42 - GÜNDEM
Antalya'da kötü kokudan şüphelenen ekipler, LED reklam panosunun içinde yaklaşık 1 aydır ölü olduğu değerlendirilen kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldu.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir parkta, kafeterya çalışanları günlerdir devam eden ağır kokunun kaynağını bulamayınca durumu belediye ekiplerine bildirdi. İlk incelemelerde kokunun hayvan ölüsünden kaynaklanabileceği düşünülse de gerçek çok daha farklı çıktı.
Serdengeçti Parkı içinde yer alan LED reklam panosunun kontrol bölümünü açan belediye görevlileri, çürümüş halde bir erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk incelemelerde cesedin yaklaşık bir ay önce hayatını kaybettiği değerlendirildi. Üzerinden kimlik çıkmayan şahsın kimliğinin belirlenmesi ve kesin ölüm nedeninin tespiti için cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis ekiplerinin olayın nasıl gerçekleştiğine ve kişinin panonun içine nasıl girdiğine ilişkin soruşturması sürüyor.