2018.03.30 11:23 Son Güncellenme: 2018.03.30 11:23 - MAGAZİN
Seyirciyi farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filminde sürpriz bir karakterle izleyicilerle buluşacak.
Yılmaz Erdoğan 'Organize İşler'in ikincisini çekmek için çalışmalara başladı. Oyuncuları belirleyen Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ'u horoz dövüşçüsü yapacak.
KIVANÇ TERS KÖŞE YAPACAK
Habertürk'te yer alan habere göre, hazırlıkları aylardır devam eden bu büyük film projesi, bir çok ünlü ismi buluşturacak. Projenin sürprizlerinden biri de seyircisini farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ.

Erdoğan'ın oyuncu için planladığı karakter ise horoz dövüşçüsü. Tatlıtuğ, projenin hazırlık sürecinin tamamlanıp çekimlerin başlamasını bekliyor.
AYNI KADROYLA DEVAM
İlkinde Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal gibi birçok yıldız ismin oynadığı 'Organize İşler'in ikincisinde de yıldızların buluşacağı konuşuluyor.