Karacabey'de eğitime destekler sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bakırköy Mahallesinde eğitim veren Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti.

EĞİTİM, 07 Haziran 2022 Salı, 15:35
Karacabey'de eğitime destekler sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bakırköy Mahallesinde eğitim veren Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Müslüm Karataş ve Bakırköy Mahalle Muhtarı Kazım Önen'in de yer aldığı ziyarette Özkan, öğretmen ve öğrencilerle birebir sohbet ederken, KaracabeyBelediyesi tarafından okulda yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bakırköy Mahallesinde eğitim veren Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Müslüm Karataş ve Bakırköy Mahalle Muhtarı Kazım Önen'in de yer aldığı ziyarette Özkan, öğretmen ve öğrencilerle birebir sohbet ederken, Karacabey Belediyesi tarafından okulda yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.
Okul Müdürü Karataş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,"Okulumuzun tesisatının yenilenmesi ve bahçemizin düzenlenmesinde Karacabey Belediyesi'ninçok ciddi anlamda katkıları oldu. Değerli katkılarından dolayı Başkanımız Ali Özkan'a teşekkür ediyoruz" dedi.
Mahallemiz için çok güzel oldu
Muhtar Kazım Önende yaptığı açıklamada,"Okulumuzun eski hali harabelikti. Çalışmalar ve katkıları için Başkanımız Ali Özkan'a teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız ve mahallemiz için çok güzel oldu"dedi.
Başkan Ali Özkan da yaptığı açıklamada,"Muhtarımızın ve müdürümüzün ifade ettiği gibi burası harabelik, eski bir okuldu,bu yüzden de böyle bir çalışma düşüncesi hasıl oldu. Gerçekten de güzel oldu. Karacabey Belediyesi olarak çevre düzenlemesini yaptık,okulun içinde ve dışında gerekli tadilat çalışmasını gerçekleştirdik, şirin bir eğitim yuvası ortaya çıktı. Çocuklarımız da burada cıvıl cıvıl maşallah.Onları görmek, onlarla bir arada olmak bizi gerçekten mutlu etti. Tabi öğretmenler okula severek gelirlerse, verimleri onlarca kat artar.Severek yapılacak bir iş olarak görülüp, idealist bir felsefe ile yürütüldüğünde, çocukların hayatına dokunulduğunda,eğitimciliğin gerçekten çok olumlu sonuçları oluyor.Bu okulda da gördük ki çocuklarımız, eğitimcileri ile kaynaşmış ve burada olmaktan da çok mutlular, hepsinin yüzü gülüyor. Bu anlamda desteklerimiz devam edecek" dedi.

EKONOMİ
Borsa İstanbul'da tarihi zirve
Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 10.000 puanı aşarak tarihin en yüksek seviyesini gördü.
GÜNDEM
Vincent Van Gogh'un eserinde yer alan 'tavus kelebeği' görüldü
Ünlü ressam Vincent Van Gogh'un eserine ilham olan, Avrupa'nın en büyük kelebek türü olan "tavus ...
GÜNDEM
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulanan uçak bileti tavan fiy...
BURSA
Bursa'da çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 13 yaşındaki erkek çocuğun kulağından 2 ad...
BURSA
Bursa'da üretilen kabak çiftçinin yüzünü güldürdü
Bursa'nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi'nde mevsim ilk kabaklarının kilosu 15 liradan alıcı buldu.
SPOR
RAMS Başakşehir, Avrupa potasında
Süper Lig'in 34. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, Beşiktaş'ın da Fenerbahç...