Hülya Avşar'ın o dizisi final mi yapacak?

Masumiyet dizisi yeni bölümü ile birlikte bu akşam ekranlarda yerini alacak. Dizinin akıbeti bu akşam yayınlanacak olan bölüme bağlı durumda.

MAGAZİN, 06 Mayıs 2021 Perşembe, 10:23
Hülya Avşar'ın o dizisi final mi yapacak?

Masumiyet dizisi yeni bölümü ile birlikte bu akşam ekranlarda yerini alacak. Dizinin akıbeti bu akşam yayınlanacak olan bölüme bağlı durumda.

Fox TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Masumiyet dizisi; 11. yeni bölümü ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanmakta. Dizinin başrollerinde;

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ yer almakta. Ayrıca dizi kadrosunda; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi genç oyuncular da yerlerini almakta.

Dizi, hikayesi ile ilk bölümlerinde oldukça ilgi çekmeye başlamıştı. Ancak sonrasında rakipleri olan Kuruluş Osman ve Sadakatsiz, Masumiyet'in reytinglerini çok etkiledi. Ancak geçtiğimiz hafta Sadakatsiz dizisinin ekran karşısında yerini almamış olması, Masumiyet'e reytinglerde yarayan bir durum oldu. 

Masumiyet'te Reytingler!

Gold Film imzası bulunmakta olan dizi, önceki hafta totalde yedinci (7) sırada yerini almıştı. Ancak reytingi ortalamanın üzerinde çıktı. AB ve ABC1 kategorilerinde diziden beklenmeyen bir çıkış geldi. AB'de günü ikinci (2) sırada tamamladı.

Dizi, ABC1 grubunda ise üçüncü (3) sırada yerini aldı. Bu başarılar sevindiren gelişmeler olmuştu. Fakat Sadakatsiz'in bu hafta yeni bölümünün yayınlanması ile birlikte dizinin reytingleri tekrardan düşmeye başladı.

Masumiyet'te yaşanan bu reyting sorunları; diziyi de tehlikeye sokan bir durum. Bugün Masumiyet dizisi için kritik bir gün. Dizinin final yapıp yapmayacağı bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün reyting sonuçlarına bağlı. Masumiyet dizisi hakkında kanal, bugünkü bölüme göre kararını verecek. Reytingler yine düşük seviyelerde gelirse; dizi hakkında final kararı verilecek. Masumiyet dizisinin 11. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaynak: Medyabaşkent

BURSA
Çatılarda böyle kovaladılar...Bursa'da zehir tacirlerine helikopter destekli şok operasyon
Bursa'da zehir tacirlerine helikopter ve dron destekli operasyonda büyük darbe vuruldu. Bursa mer...
BURSA
48. Yeşil Bursa Rallisi için seremonik start verildi
Türkiye'nin en eski otomobil sporları kulübü olan Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) ta...
GÜNDEM
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
BURSA
Bursa'da başkanlar eşofmanları giyip sahaya çıktı, gençlerle kıyasıya mücadele etti
Osmangazi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çer...
GÜNDEM
MSB'den acı haber! Kuzey Irak'ta bir asker şehit
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu Piyade Sözleşmel...
BURSA
Bursa'da tartışma kötü bitti! 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kavgada darp edilen 14 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Ç...