2026.03.26 11:44 Son Güncellenme: 2026.03.26 11:44 - MAGAZİN
Ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturmasında hakkında yakalama kararı bulunan Hande Erçel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'ye dönerek gerekli ifadeyi vereceğini bildirdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Galatasaray eski Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman, iş insanları Hakan ve Kerim Sabancı, model Didem Soydan, sunucu Güzide Duran, oyuncu Lütfiye Tuğçe Özbudak ve Hande Erçel dahil olmak üzere 16 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Soruşturma kapsamında 14 kişi gözaltına alınırken, Hande Erçel ve bir kişi hakkında yakalama kararı verildi.
Sosyal medyadan açıklama yapan Erçel, yaklaşık bir aydır eğitim için yurt dışında olduğunu belirterek, "Dün gece basında yer alan haberle öğrendiğim konunun aydınlatılması için ülkeme dönerek gerekli açıklamaları yapacak ve ifademi vereceğim. Ülkesini seven, devletine ve Türk adaletine güvenen biriyim. Durumun en kısa sürede açıklığa kavuşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
