EKPSS kursiyerlerinden Başkan Erdem'e teşekkür

Nilüfer Belediyesi'nin geçen yıl düzenlediği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu'na katılarak memur olmaya hak kazanan kursiyerler, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

GÜNDEM, 19 Mart 2021 Cuma, 20:42
EKPSS kursiyerlerinden Başkan Erdem'e teşekkür

Nilüfer Belediyesi'nin geçen yıl düzenlediği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu'na katılarak memur olmaya hak kazanan kursiyerler, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.
Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin düzenlediği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Kursu'na katılan ve sınavı kazanarak memur olmaya hak kazanan Muhammet Terzi ve Samet Halisdemir, Başkan Turgay Erdem'e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Geçen yıl Nilüfer Belediyesi'nin internet sitesinde yayınladığı ilânı görerek EKPSS kursuna kayıt olduklarını, kurs öğretmenlerinin desteği ve düzenli çalışmaları sonunda da sınavda başarılı olduklarını ifade eden Muhammet Terzi ve Samet Halisdemir, Nilüfer Belediyesi'ne ve Başkan Turgay Erdem'e kendilerine sunulan ücretsiz kurs imkânı için teşekkür ettiler. Başkan Turgay Erdem ile mutluluğunu paylaşan Muhammet Terzi, "Bizler gibi engellilerin kamuya ve sosyal hayata kazandırılması ailemiz ve yakın çevremiz için de çok önemli. Yakında kesin atama sonuçlarının açıklanmasıyla ben ve arkadaşım İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak göreve başlayacağız. Hayatlarımızda büyük bir değişim ve gelişim sağlamamıza imkân veren Nilüfer Belediyesi ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.
İmtihanda gösterdikleri başarı sebebiyle ikiliyi tebrik eden Başkan Turgay Erdem de, "Engelli vatandaşlarımızın iş bulma hususundaki sıkıntılarını biliyoruz. Kamu kurumları ve özel sektörde engelli kadroları bulunmasına rağmen, bu sayıların yeterli olmadığını, hatta maalesef pek çok iş yerinde bu kadroların boş bırakıldığını görüyoruz. Yasaların uygulanması için denetim yapılmalı. Engellilerin topluma sunacağı katkılar çok önemli. Sizlerin iş ve sosyal hayatta var olması için Nilüfer Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı sunmakta kararlıyız" dedi.

GÜNDEM
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA
Wizz Air, insan dışkısından üretilen jet yakıtı için 1 milyar dolarlık anlaşma imzaladı
Macar havayolu şirketi Wizz Air, insan dışkısından üretilen sürdürülebilir jet yakıtı satın almak...
EKONOMİ
Tarım ve balıkçılık sektöründe üreticiye destek başvuruları başladı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı içi...
BURSA
Bursalılar türkülerle coştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ayı solo ...
EKONOMİ
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: "Hata lüksümüz yok"
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu T...