2026.09.23 12:20 Son Güncellenme: 2026.09.23 12:20 - SPOR
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk haftasında Türkiye ile Fransa arasında 25 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Robert Kempter ve Nikolai Kimmeyer yaparken, VAR'da Christian Dingert görev alacak.
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk hafta maçında A Milli Futbol Takımı, 25 Eylül Cuma günü Fransa ile karşı karşıya gelecek.
Saat 20.00'de Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.
VAR'da Christian Dingert görev yapacak
Zwayer'in yardımcılıklarını Robert Kempter ile Nikolai Kimmeyer üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Badstübner olacak.
Türkiye-Fransa mücadelesinde Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak yine Almanya'dan Christian Dingert görev yapacak. Johann Pfeifer ise AVAR koltuğunda yer alacak.