Bursa'da Cambridge English Sistemine Kayıtlar Doldu

Yabancı dil eğitiminde Uluslararası Cambridge Sertifikasyon Sistemi'ni Türkiye'de ilk kez uygulayan Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu'nda sistem doldu, kayıtlar kapandı. Kalin, "Velilerimize gösterdikleri yoğun ilgi için çok teşekkür ederiz." dedi.

EĞİTİM, 27 Eylül 2023 Çarşamba, 11:39
Bursa'da Cambridge English Sistemine Kayıtlar Doldu

Türkiye'de ilk kez uygulanan Uluslararası Cambridge Sertifikasyon Sistemi ile geleceğin CEO'larına dünya üniversitelerinin kapılarını aralama fırsatı veren Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu, uluslararası tescilli başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen sertifika töreni ile Uluslararası Cambridge Sınavında başarılı olan öğrencilere sertifikaları verilirken kontenjan devirleri de gerçekleştirildi.

Sistem Doldu, Kayıtlar Kapandı

Yabancı dil eğitiminde uluslararası sertifikasyon sistemi uygulayan Serpil Kalin Yabancı Dil Kursu'nun başarılı öğrencileri için Cambridge Üniversitesi'nin tescilli sertifikaları için Aslanlar Kulüp'te görkemli bir tören düzenlendi. Ailelerin gururlandığı törende öğrenciler, İngilizce konuşma becerileri ile parmak ısırttı. Dilbilim uzmanı, Fransızca ve İngilizce çeviri bilimci, Yabancı Dilde Metodoloji Uzmanı, Yapımcı ve Sunucu Serpil Kalin, Türkiye'de ilk kez devlet okulu öğrencilerine, Cambridge sistemi kapsamında eğitim vererek uluslararası sertifika almalarını sağladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Cambrigde Sınavına girmek için kazanılan kontenjan hakları ile sistemin tamamen dolduğunu da açıklayan Kalin, "Hazırlık, Starters, Movers, Flyers, KET, PET, CAE ve IELTS yani tüm gruplarımız dolu olup sistem kapatılmıştır. Velililerimize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz. Full kontenjan ve full kayıt ile yine bir ilke daha imza attık. Öğrencilerimizin Cambridge English sistemindeki başarı garantisi için kayıtlarımızı kapattık." dedi.

Müfredat Genişlemeye Devam Ediyor

Gelenekselleşen sertifika törenine ilginin her zamanki gibi çok yoğun olduğunu söyleyen Serpil Kalin, şu ifadeleri kullandı: "Ayakları hep yere sağlam basan, www.serpilkalin.com.tr adresimizde detaylandırdığımız güçlü sistemimiz sayesinde geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. Kişilere değil, sisteme bağlı kuvvetli bir yapı kurduk. Bu yapı, velilerimizin bize duydukları güvenle çok daha da yüksek seviyelere ulaşacak. Resmi olarak Cambridge Sınav Merkezi unvanıyla faaliyetlerimizi sürdürürken TOEFL ITP Programı, IB Matematik, National Geographic Temalı İngilizce Sunum Teknikleri ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık gibi çok değerli programları müfredatımıza ekledik. Uluslararası yetkinliklere sahip eğitimcilerim ile birlikte Türkiye'nin bir numarası olmaya devam ediyoruz. Bugünün çok çok ötesini de hayal ediyorum. Çünkü başaranlar, asla vazgeçmeyenlerdir."

BURSA
Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de vaat ettiği üzere; cadde ve ...
GÜNDEM
Irak'ın kuzeyinde barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin...
BURSASPOR
Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta oynanacak Bursaspor - Vanspor F...
EKONOMİ
Benzin ve motorine zam yolda!
Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam geliyor. Fiyat değişiklikleri gece yarısından itibaren po...
SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel...
BURSA
Bursa'da 20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü
Bursa'da motosikletiyle gezintiye çıkan kişi, virajlarda 20 saniye içinde karşısına gelen otomobi...