Aylar sonra ilk kez karşı karşıya! Bu kez babası için söyledi

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekranlara dönen İbo Show, 19 Haziran Cumartesi akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Birbirinden ünlü isimlerin stüdyoda yer aldığı gecede; Dilan Çıtak Tatlıses'in babası için şarkı söylemesi programa damga vurdu. Baba kızın duygulanması dikkat çekti.

MAGAZİN, 20 Haziran 2021 Pazar, 12:37
Aylar sonra ilk kez karşı karşıya! Bu kez babası için söyledi

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla dokuz yıl sonra ekrana dönen 'İbo Show' yine gündem oldu. Programın son bölümüne; Metin Şentürk, Güllü, Orhan Ölmez, Savaş Özdemir ve Rubato konuk oldu. Ancak bir ara stüdyoya; Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses de geldi.

BABA KIZIN DUYGUSAL ANLARI GÖZDEN KAÇMADI 

31 yaşındaki Tatlıses, babası için ünlü türkücünün 'Kal Benim İçin' adlı parçasını seslendirdi. Çıtak'ın performansı sosyal medyada da gündem olurken; İbrahim Tatlıses'in kızını dinlediği sırada duygulanması dikkatlerden kaçmadı.Şarkının ardından duygularını dile getiren Dilan Çıtak, bu şarkıyı ilk kez Rubato ile söylediği; stüdyoda da yine onlarla söylemenin çok güzel olduğunu söyledi.

İBO'YA SARILDI 

Ardından babasına dönen genç şarkıcı, "Tabi senin karşında senin programında olmak ayrı, iyi ki varsın" diyerek sarıldı.Talıses ise kızının ardından; "Çok da sağlam bir sesi var. Ama benim genetiğimde bu var Elif Ada'da söylüyor, İdo'da" şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI 

Çıtak'ın performansına; sosyal medyadan "Armut dibine düşmüş. Dilan, babasından ses güzelliğini almış", "Uzun zamandır böyle bir ses duymamıştım. Bu kız yürür gider""Muteşem yorum babasının kızı", "Dilan Çıtak Tatlıses çok iyi okumadı mı? Hele o pişmanlık duyup da bir gün ararsan diye baba kız bakışmaları çok şey anlatıyordu" gibi yorumlar geldi.

DARGINLIK YAŞADILAR 

Öte yandan İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz aylarda kızı Dilan Çıtak Tatlıses'le dargınlık yaşamıştı. Dilan Çıtak Tatlıses, Kuşadası'ndaki sitesinden çocuklarına birer daire veren ancak kendisini ayıran babası İbrahim Tatlıses'e kırılmıştı. Yaşananların ardından İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses buzları eritti.

BURSA
Bursa'da define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazda...
EĞİTİM
Mudanya Üniversitesi'nde 13 yeni bölüme daha onay
Bursa'nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi, bünyesine kattığı yeni bölümler ile g...
BURSA
Contitech işçilerinden 'keyfi işten çıkarma' eylemi
Bir arkadaşlarının iş sözleşmesindeki müeyyideler yerine keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığın...
BURSA
Kafa kafaya çarpıştılar: 4 yaralı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kafa kafaya çarpışan 2 otomobilde 4 kişi yaralandı.
BURSA
NKT'nin çocuk oyunu 23 Nisan'da ücretsiz
Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan 'O taraf bu taraf şu taraf' adlı çocuk oyunu 21-2...
BURSA
Bursa'da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor
Bursa'da polisin şüphe üzerine durdurduğu araçta 13 paket halinde satışa hazır metamfetamin ele g...