2016.02.14 16:59 Son Güncellenme: 2016.02.14 16:59 - MAGAZİN
Avrupa'da yaşayan Türk kızları arasında düzenlenen güzellik yarışması "Miss Turkuaz 2016" yarışmasında Melike Yüksel birinci seçildi.
''BAŞARIMI ANNEME BORÇLUYUM''
Bunun yanında, Berlin'den katılan Selcan Sayan ikinci, Bellenberg'den katılan Miray Topçu üçüncü ve Nürnberg'den katılan Deniz Kapçak "Top Model Turkuaz" seçildi. Miss Turkuaz 2014 Aslı Cankat'ın elinden birincilik tacını alan Yüksel, "Yarışmada birinci olmayı hiç beklemiyordum. Ailem yarışma öncesi beni çok destekledi. Bu başarıyı özellikle anneme borçluyum. Birinci olduğum için çok muyluyum" dedi.
AVRUPA'NIN YENİ YÜZLERİ
Yarışmayı düzenleyen Ekip Group Başkanı Yıldıray Cengiz da yarışmaya katılan gençlerinAvrupa'nın yeni ve renkli yüzleri olduğunu söyledi. Almanya başta olmak üzere Avrupa'da yaşayan Türk gençleri ile Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne zaten girdiğini ifade eden Cengiz, başta aileler olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
Çeşitli sanatçıların sahne aldığı yarışmada, ayrıca bazı kategorilerde yarışmacılara özel ödüller verildi, dereceye giren genç kızlara çeşitli hediyeler de takdim edildi