Annesine yapılanı duyunca dehşet saçtı!

Konya'da bir kişi, annesine küfür ederek sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği genci bıçaklayarak ölümüne sebep olurken, kavgada 2 kişi de yaralandı.

YAŞAM, 17 Ekim 2017 Salı, 08:39
Annesine yapılanı duyunca dehşet saçtı!

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokakta bulunan bir iş yeri önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir kafede bulaşıkçılık yapan Y.T, aynı kafede garson olarak çalışan Furkan Navir'in (20) küfürlü tacizine uğradı.

Y.T'nin olayı anlattığı oğlu Hasan T. (21) de Furkan Navir ile tartıştı. Tartışmanın ardından Furkan Navir, aradığı Hasan T'ye buluşup konuşmak istediğini söyledi. Hasan T. de buluşmayı kabul ederek babası Mahmut T'yi de yanına alıp konuşmaya gitti. Buluşmada çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Hasan T. yanında getirdiği bıçağı sallamaya başladı.

Olayda Furkan Navir kalbinden, arkadaşları Ahmet T. ve Diyar K. de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Şüpheli Hasan T. ise olay yerinden kaçtı. Yaralanan Furkan Navir ve arkadaşları kendi araçları ile özel bir hastaneye gitti. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra başka hastanelere nakledilirken, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Furkan Navir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından şüpheli Hasan T'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kısa süren çalışma sonrası Hasan T'yi evinde yakaladı. Gözaltına alınan Hasan T, Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli, hastane çıkışında gazetecilerin 'Neden bıçakladın?' sorusuna, "Anneme küfürlü tacizde bulundu" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

GÜNDEM
Rus atlet, 650 tonluk treni çekerek dünya rekoru kırdı
Rus atlet Denis Vovk, St. Petersburg şehrinde 650 ton ağırlığındaki treni 37 saniye içinde 1.48 m...
BURSA
Bursa'da alkollü sürücü uygulamadan kaçarken refüje çıktı
Bursa'da trafik polisleri alkollü sürücülere geçit vermiyor. Kontrol noktasından kaçıp refüjde ya...
EKONOMİ
Nisan ayında en çok BIST 100 kazandırdı
Aylık en yüksek reel getiri, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 3,59 oranlar...
BURSA
Bursa'da hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bursa'da park halindeki hafif ticari araç alev alev yandı.
BURSA
Bursalı Şehit Piyade Teğmen Şenol Şentürk unutulmadı
31 yıl önce Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit olan Bursalı Piyade Teğmen Şenol Şentürk unutulmadı....
BURSA
Bursa'da iplik fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Bursa'nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iplik fabrikasında yangın çı...