AK Parti'de seçim öncesi coşkulu açılış

AK Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kılıç'ın Nilüfer'de bulunan seçim ofis açılışı, parti yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

SİYASET, 10 Haziran 2018 Pazar, 16:23
AK Parti'de seçim öncesi coşkulu açılış

İftar sonrasında gerçekleşen, Nilüfer Odunluk mahallesinde bulunan seçim ofis açılışı öncesi konuşan AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Kılıç ise AK kadroların 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağını belirterek, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti'nin herkesin gönlünde taht kurduğunu ifade etti. Ülkemiz üzerinde dış güçlerin oynamak istediği tüm oyunları her zaman alt üst eden bir lidere sahip olduğunu belirten Kılıç, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülkede dış güçlerin oynamak istediği tüm oyunlar birer birer bozuldu. Bizler geleceğimize güçlü ve büyük bir Türkiye emanet etmek istiyoruz. AK Parti hükümetleri öncülüğünde uzun yıllardır ülkemizde çok önemli hizmetlere imza atıldı. Bu hizmetlerin yapılmasından rahatsız olanlar var. Ülkemizin geleceğe emin adımlarla koşmasından rahatsız oluyorlar. Onlar rahatsız olsunlar hiç önemli değil. Yeni ve güçlü Türkiye'yi kurmak için çok çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Allah'ın izniyle 24 Haziran gecesi partimize yeni bir zafer yaşatacağız' dedi.

Açılışa katılan AK Parti önceki dönem İl Başkanlarından Hayrettin Çakmak, Kılıç'tan övgüyle  bahsederek Parti kuruluşundan itibaren teşkilatların her kademesinde görev aldığını ve bu noktaya dişini tırnağına katarak geldiğini belirtti. Ayrıca Kılıç'ın gençlere rol model olduğundan AK Parti'nin gücüne güç katacağına inandığını ifade etti. 
Seçim ofisine katılan bir diğer önceki dönem İl Başkanı Sedat Yalçın ise Ahmet Kılıç'ın Bursa gençliğine önder olduğunu ifade ederek 'İl Gençlik Kolları Başkanlığı döneminde parti teşkilatlarında gecesini gündüzüne katarak partimize hizmet eden bir vekil adayına sahibiz. Kendisi o dönem hem gençliğin abisi olarak geleceğe umut oldu. Hemde yaptığı hizmetlerle tüm gençlere örnek oldu. Aynı başarıları milletvekili olarak Meclis'te de Bursa için yapacağına inanıyorum' dedi. 

Kurdela kesiminin ardından yapılan açılış sonrasında katılan misafirlere teşekkür eden Milletvekili adayı Kılıç, hepsiyle gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

BURSA
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne gastronomi ödülü
Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin sahip olduğu zengin mutfak kültürünü turizme kazandırmak amac...
SPOR
Konyaspor ile Fenerbahçe 46. randevuda
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor ile ligde 46. k...
SİYASET
Rusya, Zelenskiy'i arananlar listesine aldı
Rusya tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in arananlar liste...
GÜNDEM
Dur ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Batman'da polisin "Dur" ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi...
BURSA
Bursa Hayvanat Bahçesi'nde penguen ailesine 2 yeni üye
Bursa Hayvanat Bahçesi'nin en sevimli üyelerinden olan penguen ailesine 2 yeni yavru daha katıldı...
BURSA
Vanspor FK oyuncularından Bursaspor maçında protesto
Bursaspor - Vanspor FK maçında protesto gerçekleştirildi. Konuk ekibin futbolcuları, Esenler Erok...