Bursa
Parçalı Bulutlu
25.4°
Gündem Bursa

AHBAP Soruşturmasında Yeni Gelişme: Dört İsim Savcılığa Çağrıldı

2026.07.24 10:24 Son Güncellenme: 2026.07.24 10:24 - GÜNDEM

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen AHBAP soruşturması kapsamında gazeteciler Fatih Altaylı, Özlem Gürses ve Ruşen Çakır ile oyuncu Hazal Kaya'nın bugün savcılıkta ifade vermesi bekleniyor. Soruşturma kapsamında Şahan Gökbakar ve Fatih Koparan'ın da ilerleyen günlerde ifade vereceği bildirildi.

AHBAP Soruşturmasında Yeni Gelişme: Dört İsim Savcılığa Çağrıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen AHBAP soruşturması kapsamında gazeteciler Fatih Altaylı, Özlem Gürses ve Ruşen Çakır ile oyuncu Hazal Kaya'nın bugün Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek savcılığa ifade vermeleri bekleniyor.

Soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan isimlerin savcılık işlemlerinin gün içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Öte yandan, soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan Şahan Gökbakar ile Fatih Koparan'ın da önümüzdeki günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade vermelerinin beklendiği öğrenildi.