Bursa
Çok Bulutlu
16°
Gündem Bursa

Acı olay: Emekliliğine 1 ay kala hayatını kaybetti

2026.04.17 14:57 Son Güncellenme: 2026.04.17 14:59 - GÜNDEM

Zonguldak'ta özel bir maden ocağında çalışan 42 yaşındaki işçi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılması sonucu hayatını kaybetti. Kulakçı'nın emekliliğine yalnızca 1 ay kaldığı öğrenildi.

Acı olay: Emekliliğine 1 ay kala hayatını kaybetti

Zonguldak'ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında, 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı elektrik akımına kapıldı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan işçiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Durumu kritik olan Kulakçı, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan acı olayın ardından Kulakçı'nın emeklilik hazırlığı yaptığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olmasının beklendiği ortaya çıktı. Bu detay, kazanın ardından yakınları ve çalışma arkadaşları arasında büyük üzüntü yarattı.