Bursa'da anlamlı kutlama!

Bursaspor, sponsoru Aroma'nın 50. yıl etkinliğine katıldı.

BURSASPOR, 23 Ekim 2018 Salı, 14:22
Bursa'da anlamlı kutlama!

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verildi: "Sponsorlarımızdan Aroma'nın bugün Gürsu fabrikasında düzenlenen 50.yıl etkinliğine katıldık. 

Aroma'nın 50. kuruluş yılı sebebiyle düzenlenen etkinliğe İkinci Başkanımız Cem Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Enver Kumova, Onur Özselek ve Sezer Sezgin, yedek yöneticilerimiz Hasan Parkalay ve Zeki Öztürk'ün yanı sıra, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba, Basketbol takımı baş antrenörümüz Arda Vekiloğlu, Basketbol takımı genel menajerimiz Nedim Yücel, sporcularımız Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk, Aytaç Kara, Stephane Badji, Karlo Vragovic ve Recep Doğrusöz katıldı. 

Aroma'nın Gürsu fabrikasını gezen futbolcularımız ve basketbolcularımız, daha sonra fabrika çalışanları ile biraraya geldiler. Kendileriyle sohbet eden sporcularımız, Bursastore Tırımızdan alışveriş yapan çalışanların aldığı ürünleri imzaladılar ve kendileriyle bol bol fotoğraf çektirdiler.

Aroma AŞ Genel Müdürü Sefer Kılınç, ziyaret ile ilgili olarak; "Bursa topraklarından doğan Aroma, yarım asırdır Bursaspor'a destek veriyor. İyi günde kötü günde her zaman Bursaspor'un yanındayız. Bursasporumuzun sevgili sporcuları ve yöneticileri bizi bu mutlu günümüzde 50. yıl etkinliğimizde yanlız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Bursaspor'un A Takım futbolcularının yanı sıra basketbol takımımıza ve altyapıdaki yıldız adaylarıda Aramo'nın vitamin deposu ürüneriyle dahada güçleniyor" dedi.

Daha sonra Aroma Genel Müdür Sefer Kılınç ve Aroma AŞ yöneticileri, İkinci Başkanımız Cem Öztürk, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ve Basketbol takımı baş antrenörümüz Arda Vekiloğlu'na organizasyona katıldıkları için plaket takdim ettiler. İkinic Başkanımız Cem Öztürk ise tozluk sponsorumuz olan Aroma'ya tozluklarımızdan oluşan çerçeveyi hediye etti."

BURSA
Servis aracı ile tır çarpıştı: 3 yaralı
Bursa'nın Karacabey ilçesinde servis aracı ile tırın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
DÜNYA
ABD'de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü
ABD'nin Florida eyaletinde polis, şiddet ihbarı üzerine gittiği bir apartmanda ABD Hava Kuvvetler...
BURSA
Bursa Şehir Hastanesi'nde büyük vurgun
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Bursa Şehir Hastanesi'nde ameliyatlarda kullanılmak üzere gönderilen ...
BURSA
Emniyet Genel Müdürü'nden Bursa'da sürücülere hız uyarısı
Bursa'da 4-10 Mayıs Trafik Haftası çerçevesinde Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile il protoko...
BURSA
Bursa'nın 'Kraliçe inciri' Japonya'ya gidiyor
Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) ile T.C. Tokyo Büyükelçiliği Ticaret Müşavi...
SPOR
Arda Güler, U14 Milli Takımı kampını ziyaret etti
Real Madrid forması giyen A Milli Futbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Arda Güler, İspanya ile oyn...