Yine Twitter skandalı
2014.10.28 16:35
Son Güncellenme: 2014.10.28 16:35
-
SPOR
Twitter mesajları yüzünden ceza alanlara bir de futbol hakemi eklendi. SAİ Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçından sonra Oğuzhan Özyakup hakkında küfürlü Twitter mesajları yazan İzmir bölgesi hakemi Erkan Güven hakkında soruşturma başlatıldı.
Beşiktaş ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor arasında oynanan maçta Gökhan Töre'nin, İngilizce 'f... off' diye küfür etmesi Süper Lig'in 7. haftasına damga vurdu.
Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Ben pozisyonun içindeydim, Gökhan kötü bir şey söylemedi. Hakem İlker Meral, Bülent Korkmaz'ın şikayeti üzerine kırmızı kart gösterdi" dedi.
KÜFÜRLÜ MESAJLAR YAZDI
TFF'nin İzmir bölgesel yardımcı hakemlerinden Erkan Güven, kendi Twitter sayfası üzerinden İlker Meral'e destek verirken, Oğuzhan için küfürlü mesajlar yazdı.
Olayın sosyal medyada duyulmasının inceleme başlatan TFF Hukuk Müşavirliği, hakem Erkan Güven'i Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.