Ünitimsah'tan flaş açıklama!

Bursaspor'un taraftar gruplarından Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah) kongre sürecinde yaşanan tartışmalar ve Ünitimsah üyelerine söylenen bazı sözlerle ilgili bir açıklama yaptı.

BURSASPOR, 10 Haziran 2019 Pazartesi, 16:05
Ünitimsah'tan flaş açıklama!

Ünitimsah'tan yapılan açıklamada, "Camiamızın içinde bulunduğu kaos ortamında taraf olmamak, daha çok karışıklığa sebep vermemek adına önceki süreçte herhangi bir kurumsal açıklama yapılmamasına rağmen, üzülerek görüyoruz ki gelinen noktada sükûnetimiz kimi şahıs ve çevrelerce çarpıtılmıştır. 2002 yılından beri yurdumuzun dört bir yanında yakılan Ünitimsah meşalesi; Bursaspor'u en iyi şekilde temsil etmeyi, Bursaspor adına fayda üretmeyi amaçlamış bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır kaçınmayacaktır.

Herkesin sorumluluk alması gerektiği böylesine zor bir dönemde; geçmiş ve kişisel problemlerin tarafımızca bir kenara bırakılması, gerçek birliğin sağlanması Bursaspor için en iyisi olacaktır. Bizlerin birlik anlayışı bir kitleyi hedef almak, asılsız ve alçakla iftiralarda bulunmak ve bir kitleye düşmanca tavır sergilemek değildir. Kurumsal kimliğimizin gerektiği şekilde, yaratılmaya çalışılan sözüm ona sanal savaşta yer alınmamış, Bursaspor savaşı ülkenin dört bir yanında; sokaklarda, statlarda, proje çalışmalarında verilmiş, kim olduğu ve asıl amaçlarının ne olduğu belirsiz bir güruha bugüne kadar sabredilmiştir. Fakat yaşadığımız süreçte kurumsal kimliğimize ve üyelerimize, gerçekliği ve dolayısıyla herhangi bir kanıtı da olmaya ithamların dozunun günden güne artması bizleri tüm yasal haklarımızı kullanma zorunluluğuna itmiştir. Bursaspor kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

TAZMİNAT DAVASI AÇILACAK

Öte yandan Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin, sosyal medyada üyelere hakaret eden 19 kişi hakkında, 100 ile 250 bin lira arasında tazminat davası açacağı öğrenildi.

BURSA
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metr...
BURSA
Göreve başlayan belediye başkanları, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti
Bursa'da 31 Mart seçimlerinin ardından belediye başkanı olarak göreve başlayan ilçe belediye başk...
DÜNYA
ABD'deki hortum felaketinde 5 kişi öldü
ABD'nin Oklahoma ve Iowa eyaletlerinde meydana gelen hortumlarda biri bebek en az 5 kişi hayatını...
BURSA
Çocuk solist Kıvanç Sakder performansı ile beğeni topladı
Bursa Senfoni Orkestrası'nın Genç orkestra şefi Atıf Taner Çolak'ın yönettiği konserde yaşları 8 ...
GÜNDEM
Seçil Erzan'la aynı davada sanık olan Eligül'den Erzan'a 3 bin dolarlık tazminat davası
Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre B...
GÜNDEM
MİT Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya nefes aldırmıyor
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde son bir haftada düzenl...