Gündem Bursa

Topçu: ''Bizim için talihsiz gece''

2017.02.24 23:01 Son Güncellenme: 2017.02.24 23:01 - BURSASPOR

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 4-0 mağlup oldukları Kasımpaşa maçıyla ilgili ''Bizim için talihsiz bri gece oldu'' dedi.

Topçu: ''Bizim için talihsiz gece''

Bursaspor Teknik Direktörü Topçu, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, son 3 haftada 3 kırmızı kart gördüklerini ve böylelikle bu karşılaşmaları 10 kişi tamamladıklarını söyledi. 

Bu akşam ki karşılaşmada da penaltı ve kırmızı kartın oyunun akışını değiştirdiğini anlatan Topçu, ''İlk yarıda Onur ve Aziz ile sol taraftan ciddi ataklar geliştirdik. Bir topumuz direkten döndü. İkinci yarıda direnç sağlamaya çalıştık. İkinci golü yedikten sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Bizim için talihsiz bir gece. Galibiyet alıp hedefleri değiştirmek istiyorduk. Futbolda bireysel hatalar da oluyor. Daha fazla efor gerekiyordu bugün bunu başaramadık" diye konuştu.