Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
Trabzonspor'un Türk asıllı İsveçli oyuncusu Erkan Zengin'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bordo mavili yönetimin kadro dışı bıraktığı futbolcu alacağı olan 1 milyon 100 bin Euro'dan da vazgeçti.
Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un kanat oyuncusu Erkan Zengin, Bordo-Mavili kulüpten alacağı 1 milyon 100 Bin Euro'dan vazgeçerek sözleşmesini feshetti.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bordo mavililerin teknik direktörü Hami Mandıralı, Erkan Zengin'i oyuna sokmak istemiş ancak İsveç futbolcu bu teklifi kabul etmemişti. Karşılaşma sonrasında Trabzonspor yönetimi aldığı kararla Erkan Zengin'i kadro dışı bırakmıştı.
Erkan Zengin 2014-2015 sezonunun devre arasında Eskişehirspor'dan 2 milyon 250 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. 30 yaşındaki futbolcu bu sezon çıktığı 33 resmi maçta 3 gol atarken 6 da asist yaptı.