Peşpeşe iki kazanın yaşandığı o yola Vali'den inceleme
2014.09.01 17:42
Son Güncellenme: 2014.09.01 17:42
-
BURSA
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Uludağ'a çıkan İnkaya Doburca arasındaki yeni yolda bir haftada iki kaza ve iddialar üzerine açıklama yaptı. Karaloğlu o yolla ilgili inceleme başlatıldığını açıkladı:
Şehrimizin Batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif yeni güzergah olarak 2014 yılında faaliyete geçen Doburca Caddesi İnkaya bağlantı yolunda 28.08.2014 ve 31.08.2014 tarihlerinde meydana gelen trafik kazalarında 5 vatandaşımızın vefat ettiği ve bir çok vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır.
Bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması amacı ile yerinde incelemeler yapmak ve gerekirse yeni tedbirlerin alınarak yol güvenliğinin daha sağlıklı hale getirilmesi için Valiliğimizce İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının yer aldığı bir komisyon oluşturulmuş ve çalışmalarına başlamıştır.