Melis’ten iyi haber, kardeşine sarılabilecek
2014.01.09 16:23
Son Güncellenme: 2014.01.09 16:23
-
GÜNDEM
21 gün önce ilik nakli yapılan 8 yaşındaki Melis Akbaş’tan iyi haber geldi. İlikte istenen doku uyumunun sağlandığı Melis’in 10 gün sonra da taburcu olabileceği açıklandı.
Türkiye’nin ilik bulunması için seferber olduğu 8 yaşındaki Melis Akbaş, 21 önce uygun iliğin bulunması ve gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından ikinci kez hayata ‘merhaba’ dedi. Küçük Melis nakilden sonraki doku uyumuna ise ameliyatından üç hafta sonra ailesini ve doktorlarını sevince boğan müjdeli haberle yanıt verdi.
İLK İŞİ KARDEŞİNE SARILMAK
Kızının genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten ve yaşadıkları duygunun paha biçilemez olduğunu belirten Baba Bahadır Akbaş, “ Sevinçli haberi bugün aldık. 6 aydır ilik bekliyorduk. Çok sevinçliyiz, mutluyuz, huzurluyuz. Umarım diğer nakil bekleyenler de bir an önce sağlığına kavuşur. Kızım da sevinçli haberi annesinden duydu. Zaten kendisi daha öncede söylemişti, ‘Ben sağlığıma kavuşmadan hastaneden çıkmayacağım’ demişti. Sevgili sanatçı Gülben Ergen ile de görüştük en kısa zamanda Melis’i ziyaret etmek istediğini söyledi. Kızım her defasında bana, ‘Kardeşime iyi bakın. Ona sarılmak istiyorum’ diyordu. En çok istediği şey 2 yaşındaki kardeşi Berat Arda’ya sarılmak” dedi.