2025.09.19 10:34 Son Güncellenme: 2025.09.19 10:34 - SPOR
Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Alanyaspor maçında yediği hatalı gol sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaparak camiadan özür diledi.
Deneyimli file bekçisi, Fenerbahçe armasını taşımanın sorumluluğunu bildiğini vurgulayarak, "Takım arkadaşlarımdan ve büyük Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum. Kaleci olduğunuzda hatalar direkt sonuca etki edebiliyor. Bana yakışmayan bir hata yaptım ve puan kaybına sebep olduğum için çok üzgünüm" dedi.
Eğribayat, kulüpte olduğu sürece sahada mücadele eden, oynamadığı zaman kulübeden destek veren bir sporcu olmaya devam edeceğini ifade ederek, "Bu forma için her zaman en iyisini vermek için çalışacağım. Biz bir aileyiz, birlikte daha güçlü olacağız" sözleriyle mesajını tamamladı.