İncirlik Üssü'nde hareketleri saatler!

IŞİD ile mücadele kapsamında Suudi jetlerinin gelip gelmediği tartışmasının yaşandığı İncirlik Üssü'nde hareketli saatler yaşandı. Güvenlik güçleri ise Suudi jetlerinin geldiğini doğrulamadı.

GÜNDEM, 14 Şubat 2016 Pazar, 16:33
İncirlik Üssü'nde hareketleri saatler!
IŞİD ile mücadele kapsamında Suudi jetlerinin gelip gelmediği tartışmasının yaşandığı İncirlikÜssü'nde hareketli saatler yaşanıyor. ARABİSTANLI YETKİLİLER "UÇAKLAR GELDİ" DEDİ Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun IŞİD ile mücadele kapsamında İncirlik Üssü'neSuudi Arabistan savaş uçaklarının geleceğini açıklaması üzerine gözler yeniden üsse çevrildi. Suudi Arabistan yetkililerinden de savaş uçaklarının üsse ulaştığı yönünde açıklamalar geldi.
 incirlik-ussu-nde-hareketli-saatler-8157585_x_300
İNCİRLİK ÜSSÜ'NDE HAREKETLİ SAATLER İncirlik Üssü'nde öğle saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Üste rutin kargo uçaklarının iniş kalkışının yanı sıra öğle saatlerinde iki savaş uçağının peş peşe kalkması dikkat çekti. Üste çok sayıda kargo uçağının ise hangarların yanında hazır bekletildiği görüldü. GÜVENLİK KAYNAKLARI YALANLADI Güvenlik kaynakları ise, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı. Güvenlik birimleri, Suudi Arabistanlı bazı yetkililerin televizyonlarda Türkiye'nin İncirlikbölgesine Suudi Arabistan'a ait uçakların iniş yaptığına dair açıklamalarının yer aldığına dikkat çekerek, şu ana kadar İncirlik Hava Üssü'ne inen Suudi uçağı veya herhangi bir kara/hava aracının olmadığını açıkladı. Askeri kaynaklar, ayrıca angajman kuralları çerçevesinde Türkiye tarafına PYD/YPG mevzilerinin bulunduğu bölgelerden zaman zaman ateş açıldığından TSK'nın anında buna misliyle karşılık verdiğini kaydetti. Busabah da saat 10.00 sularında böyle bir olayın cereyan ettiği ifade edilerek, PYD/PKK mevzilerinden ateş açılması üzerine karşılık verildiği ve devam ettiği sürece de buna karşılık verileceği vurgulandı.
BURSA
Geleceğin veteriner hekimlerine uygulamalı eğitim
Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi'nde hayvan sağlığı ve bakım...
SPOR
Trendyol Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu.
GÜNDEM
Hayvan kaçakçılığı operasyonu: 565 egzotik hayvan ele geçirildi, 36 kişi yakalandı
İstanbul polisince çeşitli tarihlerde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, ticareti yasak olan 56...
DÜNYA
Çin'de otoyolun çökmesiyle ölenlerin sayısı 36'ya yükseldi
Çin'in Guangdong eyaletinde bir otoyolun çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükse...
SAĞLIK
İnflamatuvar Barsak Hastalıklarının Tanısında MR Enteroklizis
Burtom Sağlık Grubu Radyoloji Uzmanı, Uzman Dr.Oğuzhan Güven Gümüştaş özellikle ince bağırsak has...
SAĞLIK
Hayat Hastanesi'nde robotik cerrahi dönemi
Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Abdullah Küçükalp, diz ve total kalça pr...