İfade veren CHP'li başkan adayı Erdem: "İlahi adalet illaki tecelli edecek"

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem, "Öcalan hain değildi" sözleri sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeye çağrıldı. İfadenin ardından açıklamalarda bulunan Erdem, "Şüphe yok ki ilahi adalet illaki tecelli edecek. Tarafıma kurulan bu kumpasta yine dürüstlük kazanacak" dedi.

BURSA, 26 Mart 2024 Salı, 11:58
İfade veren CHP'li başkan adayı Erdem: "İlahi adalet illaki tecelli edecek"

Eski bakanlardan CHP'li Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem hakkında Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Ceza Kanunu'nun 215. maddesi uyarınca resen soruşturma başlattı. Başsavcılık, suçu ve suçluyu övme suçundan Şükrü Erdem'e ifade vermek üzere davet gönderdi. Şükrü Erdem ifade vermek üzere adliyeye gelirken, partililer de adliyede toplandı.

Erdem, savcılığa verdiği ifadenin ardından yaptığı açıklamada, "Tarafıma kumpas kurulmak amacıyla yapılan bu asılsız gerçek dışı videolar neticesinde bugün itibarıyla yasal süreç başladı. Biz de suç duyurusunda bulunduk. Kötü niyetli şekilde basın yayınlarını kullanarak beni bütün Türkiye'ye linç ettiler. Hakkımda yanlış haberler yayan ve bu haberleri tüm sosyal medyalarda çekinmeden paylaşarak senelerce ailemden, hayatımdan ödün vererek alnımın akıyla hizmet ederek milletimde yer ettiğim saygı ve itibarı 2 dakikada yalan haberlerle yerle bir etmeye çalışanlara izin vermedim, vermeyeceğim. Şüphe yok ki ilahi adalet illaki tecelli edecek. Tarafıma kurulan bu kumpasta yine dürüstlük kazanacak. Kirli zihniyet ve kirli siyasetinizle kendi kazdıkları bu çukurda onlar ve onlar gibiler boğulacaktır. Hayatım boyunca gururla taşıdığım onurumu ve kimliğimi böylesine aşşağılık gerçek dışı suçlamalarla kirletmeye çalışan kim varsa hakkımı helal etmiyorum. Mustafakemalpaşa için iyi olacağını düşünerek kendisine oy attığım, ismini anmaya gerek duymadığım şahsiyete oyum da, hakkım da haram olsun. Çünkü anladım ki onların koltuk sevdası onurlarından da, şereflerinden de daha öte. O yüzden onlara üzülüyorum" dedi.

BURSA
Bursa'da önce zile bastı, kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu.
Bursa'da boşanma aşamasında olan eşinin kaldığı eve gelen koca, üst üste bastığı zile rağmen kapı...
BURSA
Bursa'da 'huzur' denetimi hız kesmedi: 5 şüpheli yakalandı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik uygulama yapt...
BURSA
Bursa'da kazaya karışınca 1.41 alkollü olduğu ortaya çıktı
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde zincirleme kazada alkollü olduğu anlaşılan ortadaki sürücü, kaçmaya...
BURSA
Kafa kafaya çarpışan motosiklet sürücüsü 11 gün sonra hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 11 gün önce 2 motosiklet kafa kafaya çarpışması sonucu ağır yaralanan ...
BURSA
Bursa'da eşi boşanmak isteyince evi ateşe verdi
Bursa'da boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe veren koca, eşini arayarak 'evin yanıyor git kur...
EKONOMİ
Dünya pazarında Türk Kuruyemişi ve kuru meyve tercihi yükseliyor
3 kıtada yer alan 30 farklı ülkeye Türkiye'den kuruyemiş ve organik ürünler ihraç ediliyor. Kuru ...