2026.04.13 09:14 Son Güncellenme: 2026.04.13 09:14 - SPOR
Galatasaray, sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı.
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta konuk ettiği Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelede ilk gol sarı-kırmızılı ekipten geldi.
Dakikalar 30'u gösterdiğinde Leroy Sane, sol kanattan gelen ortada yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken, Galatasaray soyunma odasına avantajla gitti.
İkinci yarıda da ataklarını sürdüren ev sahibi ekip, farkı artırma fırsatlarını değerlendiremedi. Kocaelispor ise 72. dakikada Bruno Petkovic'in golüyle eşitliği sağladı.
Karşılaşmanın son bölümünde iki takım da galibiyet golü için yüklense de sonuç değişmedi. Özellikle 84. dakikada Kocaelispor'un tehlikeli atağında top direğe çarparak oyun alanına döndü.
Bu sonuçla Galatasaray sahasında önemli bir puan kaybı yaşarken, Kocaelispor deplasmandan 1 puanla ayrıldı.