Gündem Bursa

Fenerbahçe Gaziantep FK Maçına Hazır

2026.03.04 09:36 Son Güncellenme: 2026.03.04 09:36 - SPOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe Gaziantep FK Maçına Hazır


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sarı-lacivertli futbolcular daha sonra sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleri yaptı.

Isınma bölümünün ardından pas çalışması gerçekleştiren oyuncular, idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Öte yandan Antalyaspor karşılaşmasında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcuların günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladığı öğrenildi. Fenerbahçe, hazırlıkların ardından Gaziantep deplasmanı için kampa girdi.