Federasyondan şok karar!Alman kulübünün sponsoru genelev!

Almanya Bundesliga 2 ekibi Sandhausen, Beinenstock adlı bir genelev ile sponsorluk anlaşmasına imza attı.

SPOR, 04 Mart 2016 Cuma, 10:37
Federasyondan şok karar!Alman kulübünün sponsoru genelev!
Almanya Bundesliga 2. ekiplerinden Sandhausen, gündeme bomba gibi düşen bir sponsorluk anlaşmasına imza attı ve bir genelev ile anlaştı. Alman Sandhausen kulübü yapılan anlaşma gereği, maçlarını oynadığı stattaki panolarda ve seyircilere dağıttığı maçla ilgili kitapçıkta genelevin reklamına yer verecek. Sandhausen kulübünün sıra dışı anlaşması Almanya'da büyük yankı uyandırdı. Yapılan anlaşmayı doğru bulan da var eleştiren de var. "BİZİM İÇİN ÇOK CİDDİ BİR PARTNER" Komşu kent Heidelberg'de bulunan 'Eros Center Bienenstock' adlı genelev ile yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili Sandhausen Kulüp Başkanı Jürgen Machmeier "Bizim için çok ciddi bir partner. Alkol ve sigara şirketleriyle de sponsorluk yapılıyor" diyerek yaptıkları anlaşmanın normal olduğunun mesajını verdi. federasyon-onay-verdi-alman-kulubunun-sponsoru-8222469_2319_m 30 ODALI GENELEV GEÇEN YIL HİZMETE GİRDİ
 30 odalı Eros-Center Bienenstock adlı genelev geçen yıl hizmete girdi. Anlaşma gereği Sandhausen kulübü, Nürnberg ile son oynadığı lig maçında genelevin reklamını yaptı. Dünyaca ünlü Alman yıldız Vivian Schmitt'in katılımı ile geçtiğimiz sene açılan Beinenstock isimli randevuevi, bu günlerde oldukça popüler.
"MAÇIN HAKEMİNİ ETKİLEMİŞ" Sandhausen maçı 2-0 kaybedince gazeteciler takımın teknik direktörü Alois Schwartz'a 'genelevin reklam panosu futbolcularınızın dikkatini dağıtmış olabilir mi ' sorusunu yöneltti. Teknik direktör ise soruya "Futbolcularımı değil ama belki maçın hakemini etkilemiş" cevabını verdi. PARANIN MİKTARI AÇIKLANMADI Sandhausen antrenörü ve futbolcuları yenen ilk gole, ofsayt olduğu gerekçesiyle uzun süre itiraz etmişti. Varılan anlaşma gereği genelev işletmecilerinin kulübe ne kadar para vereceği ise açıklanmadı. Altı aylık yapılan anlaşma, karşılıklı memnuniyet sağlanırsa sezon sonunda uzatılacak. TARAFTARA İNDİRİM Anlaşma gereği genelevin tanıtımı, Alman ekibinin sahası Hardtwaldstadion'da ve maç günü dergisinde yer alacak. Ayrıca Sandhausen taraftarları, Bienenstock'ta bu sezon sonuna dek çeşitli indirimlerden faydalanabilecek.
BURSA
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kent estetiğini bozan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metr...
BURSA
Göreve başlayan belediye başkanları, Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti
Bursa'da 31 Mart seçimlerinin ardından belediye başkanı olarak göreve başlayan ilçe belediye başk...
DÜNYA
ABD'deki hortum felaketinde 5 kişi öldü
ABD'nin Oklahoma ve Iowa eyaletlerinde meydana gelen hortumlarda biri bebek en az 5 kişi hayatını...
BURSA
Çocuk solist Kıvanç Sakder performansı ile beğeni topladı
Bursa Senfoni Orkestrası'nın Genç orkestra şefi Atıf Taner Çolak'ın yönettiği konserde yaşları 8 ...
GÜNDEM
Seçil Erzan'la aynı davada sanık olan Eligül'den Erzan'a 3 bin dolarlık tazminat davası
Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre B...
GÜNDEM
MİT Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya nefes aldırmıyor
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde son bir haftada düzenl...