Erdoğan açıkladı! "Harekat her an başlayabilir..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'e operasyon hazırlığına ilişkin, "Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Değil 30 bin, tek bir terörist kalmayana kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi.

GÜNDEM, 15 Ocak 2018 Pazartesi, 14:25
Erdoğan açıkladı! "Harekat her an başlayabilir..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki fabrika açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılacak tesisle dünya soda ihtiyacının 10'da birinin Türkiye tarafından karşılanabileceğini belirtti. Erdoğan açılan fabrikayla 2 bin 200 kişiye istihdam imkanının doğacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı, "Darbe girişiminin hedeflerinden biri de Türkiye ekonomisiydi. Türk milleti ekonomik saldırı karşısında da dimdik duruş sergiledi. Geçtiğimiz yıl büyüme oranıyla şaha kalktığımızı belirttik. Turizmde 30 milyona yaklaşan turist ve 25 milyar dolara yaklaşan gelirle kayıplarımızı telafi ediyoruz. 23,5 milyar dolar IMF borcu ile ülkeyi teslim aldık. 2013'te borcumuzu sıfırladık, IMF bizden borç ister hale geldi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Biz Türkiye'yiz sıradan bir çadır devleti değiliz. Şimdi bazıları Suriye'de sınırda tehdit sallıyor. Topunuz gelin ne olursanız olun tepenize bineceğiz bunun başka çaresi yok" dedi. 

"HEREKAT HER AN BAŞLAYABİLİR"

Erdoğan, Afrin'e operasyon hazırlığına ilişkin, "Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Değil 30 bin tek bir terörist kalmayana kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılacak tesisle dünya soda ihtiyacının 10'da birinin Türkiye tarafından karşılanabileceğini belirtti.

Erdoğan açılan fabrikayla 2 bin 200 kişiye istihdam imkanının doğacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı, "Darbe girişiminin hedeflerinden biri de Türkiye ekonomisiydi. Türk milleti ekonomik saldırı karşısında da dimdik duruş sergiledi. Geçtiğimiz yıl büyüme oranıyla şaha kalktığımızı belirttik

Turizmde 30 milyona yaklaşan turist ve 25 milyar dolara yaklaşan gelirle kayıplarımızı telafi ediyoruz.

23,5 milyar dolar IMF borcu ile ülkeyi teslim aldık. 2013'te borcumuzu sıfırladık, IMF bizden borç ister hale geldi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Genç nesil en önemli zenginliktir" şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı, "Madencilikle ilgili teknolojilere büyük önem veriyoruz. Bor gibi trona gibi dünya ölçeğinde söz sahibi olduğumuz madenleri ne kadar işlersek o kadar etkinliğimiz artacaktır" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM
Down sendromlu Ramazan'a ağlatan doğum günü sürprizi
Adana'da hayatı boyunca doğum günü kutlamayan down sendromlu 23 yaşındaki Ramazan için yapılan do...
BURSA
Bursa'da satın aldığı ev çöp ev çıktı
Bursa'da satın alıp kiraya verdiği evin kiracıları tarafından çöp ev olarak kullanılması ev sahib...
BURSA
Bursalı dağcılar, Uludağ'da buz tutan gölde yüzdüler
Bursalı dağcılar, Mayıs ayında Uludağ'ın buz tutan gölünde yüzdü. Yaklaşık 2200 metre yükseklikte...
GÜNDEM
'Komünist başkan', 67 milyon borçla aldığı belediyeyi 230 milyon borçla devretti
'Komünist Başkan' olarak bilinen TKP'li eski Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun, 6...
BURSA
Vali Demirtaş'tan Bursa Ankara hızlı tren inşaatına yakın takip
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin Yenişehir etabını ilçe Kaymakamı Must...
EKONOMİ
Kırmızı et üretimi 2023 yılında yüzde 8,8 arttı
Kırmızı et üretimi 2023 yılında yüzde 8,8 artarak 2 milyon 384 bin 47 ton oldu.