Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu

 Şişli Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri aranması olan bir şahsı gözaltına alarak nezarethaneye koydu. Arkadaşları ise bağımlı olan şahsa çiğ köfte dürüm içerisinde uyuşturucu hap ulaştırmak istedi. Polis, şahısların hareketlerinden şüphelenmesi üzerine dürümde yaptığı incelemede dürüm içerisine gizlenmiş 2 adet hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şahıs, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

GÜNDEM, 11 Ocak 2023 Çarşamba, 08:40
Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, geçtiğimiz 23 Haziran saat 23.00 sıralarında bir suçtan aranan şahsı gözaltına aldı. Şahıs, ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konuldu. Şahsın gözaltında olduğunu öğrenen arkadaşları A.S. ve Y.B., ona yemek getirdiklerini söyledi.


Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu
Gözaltındaki şahıslara kumanya verildiğini ve dışarıdan yiyecek ile içecek kabul edilmediğinin söylenilmesine rağmen şahıslar, getirdikleri yiyeceğin gözaltındaki arkadaşlarına teslim edilmesinde ısrar etti. Bu ısrar sebebiyle şahısların hal ve hareketlerinden şüphelenen polis, üst aramalarını yaptı. Şahısların tedirgin olduklarının görülmesi üzerine getirdikleri çiğ köfte dürüm polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Yapılan incelemede çiğ köfte içerisinde sarılı vaziyette ve şeffaf poşet içerisinde 2 adet kırmızı beyaz renkte uyuşturucu madde ele geçirildi. Hapların sorulması üzerine ise Y.B. isimli şahıs, dürümü Feriköy bölgesinde bir çiğ köfteciden aldıklarını ve aldıktan sonra içerisine hapı kendilerinin koyduğunu söyledi.


Savcılık tarafından serbest bırakıldılar
Bu şekilde çiğ köfteyi alıp A.S. ile birlikte emniyette gözaltında bulunan arkadaşlarına getirdiklerini itiraf etmeleri üzerine iki şahıs gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, emniyette "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak" suçundan adli işlemleri yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Savcılık makamına getirilen iki şahıs, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

BURSA
Orhaneli ormanlarında çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tüm Türkiye'de başlatmış olduğu "Orman Benim" kampanyası Orhaneli il...
GÜNDEM
Huzurevindeki son gününde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Antalya'da yaklaşık 4,5 yıldır kaldığı huzurevinden hakkında tutulan tutanak sebebiyle çıkartılac...
BURSASPOR
Bursaspor Kulübü, Vanspor FK maçının seyircisiz oynanacağını açıkladı
Bursaspor Kulübü, Vanspor FK maçının seyircisiz oynanacağını resmen açıkladı.
BURSA
Bursa TB üyesi Livo Zeytinyağı, Dubai'de bayilik anlaşması imzaladı
Bursa Ticaret Borsası'nın Gıda UR-GE Projesi kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen ...
SİYASET
Ticaret Bakanlığı açıkladı...İsrail ile ticaret tamamen durdu
Türkiye, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ve insani yardımları engellemesi üzerine, İsrai...
EKONOMİ
Bakan Şimşek: "Yıllık enflasyon mayıs ayından sonra keskin bir şekilde düşmeye başlayacak"
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Nisan ayında enflasyonun beklentiler doğrultusunda yüzde 3...