Bursa
Çok Bulutlu
12.9°
Gündem Bursa

Bursaspor'dan şampiyonluk hamlesi: Prim kampanyası başlatıldı

2026.04.17 17:08 Son Güncellenme: 2026.04.17 17:10 - BURSASPOR

Bursaspor Yönetimi, şampiyonluk yolunda futbolcular ve teknik heyeti motive etmek amacıyla prim kampanyası başlattı. Kampanyaya iş dünyasından ilk büyük destekler geldi.

Bursaspor'dan şampiyonluk hamlesi: Prim kampanyası başlatıldı


Bursa'da Bursaspor Yönetim Kurulu, şampiyonluk mücadelesi veren futbolcular ve teknik heyet için kapsamlı bir prim kampanyası başlattığını duyurdu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonda konuşan Başkan Enes Çelik, kampanyanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Kampanyaya ilk destek eski başkanlardan Levent Kızıl ile Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kızıl'dan geldi. İki ismin toplamda 1 milyon lira katkı sağladığını açıklayan Çelik, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca SYK Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş de 1 milyon liralık katkısıyla kampanyaya katılan isimler arasında yer aldı.

Yönetim, kampanyaya destek vermek isteyen taraftarlar ve iş insanları için resmi hesap bilgilerini de paylaştı. Toplanan bağışların doğrudan teknik ekip ve futbolculara prim olarak dağıtılacağı, bu sayede takımın motivasyonunun artırılmasının hedeflendiği belirtildi.