Bursaspor'da yüzler gülüyor!

TFF 1'inci Lig'de Osmanlıspor karşısında 3-1 kazanan Bursaspor'da yüzler gülüyor. Üst üste üçüncü lig maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 9'a yükselten ve zirve yarışında yer alan yeşil beyazlı kulüpte oyuncuların performansı beğeni topladı.

BURSASPOR, 16 Eylül 2019 Pazartesi, 14:21
Bursaspor'da yüzler gülüyor!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele eden ve 34 maçta 28 gol kaydeden Bursaspor, bu sezon ise bambaşka bir görüntüye bürünerek ilk 4 hafta sonrası 8 kez rakip ağları havalandırdı ve maç başı 2 gol ortalaması yakaladı. Uzun bir ara sonrasında 3 hafta üst üste kazanma sevinci de yaşayan yeşil beyazlı oyuncular, galibiyeti ise karşılaşma sonrası taraftarıyla birlikte kutladı.
Bu sezon öncesinde son 2 sezonundaki 27 maçta birer gol ve asist kaydeden Kubilay Kanatsızkuş da gollerine devam ediyor. 22 yaşındaki santrfor, bu sezon henüz ilk 4 haftadan, 4 gole direkt katkıda bulunmayı başardı. Genç oyuncu; Fatih Karagümrük ve Akhisarspor maçlarında birer asist yaparken, son iki haftada ise Eskişehirspor ve Osmanlıspor karşısında rakip fileleri havalandırdı. Osmanlıspor maçının sonlarına doğru oyundan alınan Kubilay Kanatsızkuş, yeşil beyazlı taraftarlar tarafından da ayakta alkışlandı.

Bursaspor'da 8 golün önemli bir kısmı ise altyapı oyuncularından geldi. Bu sezon altyapı oyuncularına daha fazla önem ve süre veren yeşil beyazlı ekipte, 6 golü Vakıfköy'den yetişen oyuncular kaydetti. Emirhan Aydoğan (2), Kubilay Kanatsızkuş (2), Ali Akman ve Ramazan Keskin'in attığı gollerle kazanmaya devam eden Bursa temsilcisinde galibiyetlerin yanı sıra genç futbolcuların katkısı camiada mutluluk yarattı. 

Bursaspor'un kadrosuna geçtiğimiz yıl katılan Abdullahi Shehu da uzun bir aradan sonra golle buluştu. Yaz döneminde Afrika Uluslararası Kupası'nda Nijerya ile yarı finale çıkan 26 yaşındaki oyuncu, Osmanlıspor karşısında da takımının ikinci golünü kaydetti. 195 gün sonra rakip ağları havalandıran Shehu, son olarak 2 Mart'ta Sivasspor'u konuk ettiği karşılaşmada kafayla fileleri sarsmıştı. Bursaspor, ayrıca o günkü maçı 3-2 kazanırken, 13 maçlık aranın ardından ilk kez bir maçta 3 gol kaydetti.

BURSA
Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de vaat ettiği üzere; cadde ve ...
GÜNDEM
Irak'ın kuzeyinde barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin...
BURSASPOR
Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta oynanacak Bursaspor - Vanspor F...
EKONOMİ
Benzin ve motorine zam yolda!
Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam geliyor. Fiyat değişiklikleri gece yarısından itibaren po...
SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel...
BURSA
Bursa'da 20 saniye içinde 2 kez ölümden döndü
Bursa'da motosikletiyle gezintiye çıkan kişi, virajlarda 20 saniye içinde karşısına gelen otomobi...