Bursa'da lodosla birlikte yaşanan ulaşım çilesi nihayet sona erdi. Bursaray'da yaşanan arızanın giderilmesiyle tüm seferler normale döndü
Bursa geçtiğimiz hafta lodos felaketini yaşamıştı. 3 kişinin öldüğü, 130 kişinin yaralandığı, 500'den fazla çatının uçtuğu olayda ulaşım da kilitlenmişti.
Timsah Arena inşaatında vincin devrilmesiyle bir kişi ölmüştü ve Bursaray hattı zarar görmüştü. Lodos batı hattında olduğu gibi doğu hattında da tellere büyük zarar vermişti.
Önce batı hattındaki çalışmalar bitti ardından doğu hattındaki çalışmalar. Yurtdışından getirilen kabloların yeniden inşası ile birlikte Kestel hattında da onarım tamamlandı. Bursalılar Kestel Üniversite ve Kestel Emek arasında artık ulaşımı sağlayacaklar.
Bursa'da yeni vagonların gelmesiyle doğu ve batı arasında aktarmasız ve kesintisiz ulaşım yakın zamanda başlayacak