2016.02.19 09:39 Son Güncellenme: 2016.02.19 09:39 - GÜNDEM
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler, telefon dolandırıcılarına karşı söz yazıp klip çekti. Klipte kamera karşısına geçen polis ekipleri renkli görüntüler oluşturdu.
TÜM TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER KLİPTE OYNADI
Toplum Destekli Polis ekipleriyle güzel bir iş çıkardıklarını belirten beste ve sözlerin sahibi Aslı Aker Yavuz, "Kanma Sen Buna klibinde vatandaşlara en doğru mesajı ‘Jingle’ ile verebileceğimizi düşündük. Şarkı haline getirerek sözlerini yazdık. Çok büyük bir ekibiz. Toplum Destekli Polislerimizin tamamı bu projenin içinde yer alarak oyunculuk yeteneklerini gösterdi'" dedi.
Ayrıca klipte senaryo gereği dolandırılan yaşlı adam rolündeki, Bursa Sinema Oyuncuları Derneği Başkanı Vedat Kurttutar, klip hazırlıklarına başlamadan 2 gün önce bu tür dolandırıcılık olaylarını televizyondan izlediğini belirterek, ''Bu tür olayları nasıl engel olabileceğimizi çok düşündük. Toplum Destekli Polislerimizle böyle bir proje yapmaya karar verdik. Çok güzel oldu, tüm polislere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.