Bursa
Hafif Sağanak Yağışlı
9.4°
Gündem Bursa

Bursa'da Yol Çöktü: Site Sakinleri Tedirgin

2026.03.30 09:15 Son Güncellenme: 2026.03.30 09:16 - BURSA

Bursa'da yağmur sonrası çöken yol, site sakinlerinde korkuya neden oldu. Bölge güvenlik şeridiyle kapatıldı.

Bursa'da Yol Çöktü: Site Sakinleri Tedirgin


Bursa'nın Mudanya ilçesi Burgaz Mahallesi'nde, Kızıltoprak Caddesi üzerindeki Kristal Park Evleri önünde bulunan parke yol, yağışın ardından yaklaşık 1 metre çöktü. Sabah saatlerinde fark edilen çökme, site sakinlerini tedirgin etti.

Toprak kaymasının yolun alt kısmında bulunan siteler için risk oluşturduğu belirtilirken, bölgede park halindeki araçların da tehlike altında olduğu ifade edildi. Kayan toprağın aşağıda yer alan sitenin otoparkına kadar ulaştığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, riskli alanı emniyet şeridiyle kapatarak güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar ise daha büyük bir tehlike yaşanmadan yetkililerin kalıcı çözüm üretmesini istedi.